Ontdek de Bourgogne tijdens een glampingvakantie

Wat is er voor een onderdompeling in prachtige groene natuur, voor liefhebbers van lange wandeltochten en leuke uitstapjes, voor fans van sfeervolle dorpjes, tradities en historische gebouwen nu leuker dan glamping in de Bourgogne?

Wilt u een streek bezoeken waar erfgoed, geschiedenis en tradities een belangrijke rol spelen? Ontdek of herontdek dan de Bourgogne! Kies voor glamping om de streek op de best mogelijke manier te bezoeken, optimaal van uw verblijf te profiteren en van uw vakantie een onvergetelijke belevenis te maken! U geniet dan van het hoge comfortniveau van de Yelloh! Village accommodaties en van de prachtige natuur in en rond een schitterend campingdorp.

Om van uw glampingvakantie in de Bourgogne een onvergetelijke ervaring te maken, vindt u op de camping een ruime keuze aan accommodaties voor elk type vakantie dat u maar wilt: comfortabele cocons voor een romantisch verblijf, grote cottages die u met de hele familie kunt delen, originele accommodaties voor een unieke vakantie-ervaring… De keus is aan u!

Zoals op alle Yelloh! Village campings bevindt u zich hier midden in de natuur: wat is er nu fijner dan wakker te worden met het gezang van vogels of een siësta te houden op het terras van uw accommodatie… U zult zien: ook u zult een glampingvakantie in de Bourgogne fantastisch vinden! 

1 camping gevonden

campings Bourgogne

×