Uw glampingvakantie in Catalonië

Op naar het noordoosten van Spanje! Er is voor uw glampingvakantie in Catalonië met Yelloh! Village aan alles gedacht om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken! Strand, zon, natuur, erfgoed…Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie zijn hier aanwezig!

Op naar Catalonië voor uw volgende vakantie! Het is met de schitterende stranden van de Costa Brava, het buitengewone erfgoed van de steden Barcelona en Gerona en de prachtige en sfeervolle nationale parken van het achterland een van de drukst bezochte streken van Spanje.

U zult het snel zelf ervaren: tijdens een glampingvakantie in Catalonië maakt u in een authentieke, traditie- en historierijke streek kennis met een van de oudste culturen van Europa. Hier wisselen Romeinse ruïnes, middeleeuwse kerken en gewaagde hedendaagse architecturale bouwwerken elkaar af…

De Catalaanse identiteit, die zorgvuldig in stand wordt gehouden, is geen loos begrip: u zult volop genieten van de lokale feesten en typisch Catalaanse culinaire specialiteiten… U kunt natuurlijk altijd een paar verrukkelijke streekproducten mee naar huis nemen!

 

Profiteer van uw glampingvakantie in Catalonië om de voor deze streek zo belangrijke kunstenaars te ontdekken of herontdekken: Picasso, Dalí en zijn schilderijen of Gaudí die zoveel sporen heeft achtergelaten in de stad Barcelona! U vindt er talrijke musea met enkele van hun mooiste werken. Zo zult u nóg meer genieten van uw glampingvakantie in Catalonië met Yelloh! Village… 

6 campings gevonden

campings Catalogne

campings Catalonia

×