Glamping in de regio Centre-Val de Loire

Ervaar nu zelf het goede leven van de regio Centre-Val de Loire tijdens uw glampingvakantie… Met de beroemde Loirekastelen, gerenommeerde wijngebieden en beschermde natuurparken is dit een ideale bestemming…

Als u nieuwe energie wilt opdoen en ontspannen of een weekend of een langer verblijf in de natuur wilt doorbrengen, kies dan voor glamping in de regio Centre-Val de Loire!
Hier kunt u het echte kasteelleven ervaren: de Pays de la Loire zijn vanwege hun schitterende Renaissancekastelen wereldberoemd. Profiteer van uw verblijf om ze te bezoeken en in de huid te kruipen van de koningen en koninginnen uit vervlogen tijden!

De regio Centre-Val de Loire staat ook bekend om haar prachtige landschappen met wijngaarden, kanalen, bossen, moerassen en groene valleien. Aarzel niet om de fiets te pakken om de flora en fauna van de streek te ontdekken…

U kunt natuurlijk ook de verrukkelijke wijnen van de Touraine, de Anjou of Nantes proeven, en er wat van meenemen om er met elkaar tijdens de maaltijd van te genieten.

Ultracomfortabele accommodaties, diensten op maat, persoonlijke animaties, unieke landschappen, aquaparken voor de hele familie… Dat zijn de ingrediënten van uw glampingvakantie in de regio Centre-Val de Loire! Alles is aanwezig om van uw verblijf met al uw dierbaren een onvergetelijke ervaring te maken. 

1 camping gevonden

campings Centre Val de Loire

×