Glamping in de Champagne-Ardenne

Te voet, op de fiets, in de steden of in uw glas, de regio Champagne-Ardenne laat zich op vele manieren ontdekken… Waag u aan glamping en beleef hier met de familie of vrienden vele onvergetelijke momenten!

De regio Champagne-Ardenne is een streek vol erfgoed en tradities die enorm veel te bieden heeft. Wandel of fiets op de jaagpaden, kleine weggetjes en langs prachtige meren, alvorens een stop te maken bij een wijndomein en u tegoed te doen aan een heerlijk glas champagne. Sommige champagnes zijn bekend over de hele wereld!

Uw glampingvakantie in de Champagne-Ardenne is ook de ideale gelegenheid om historierijke steden te ontdekken zoals Reims met haar kathedraal, Troyes met haar historische stadscentrum en Châlons-en-Champagne, ook wel het “bruisende Venetië” genoemd. 

Tijdens een glampingvakantie in de Champagne-Ardenne kunt u ook in de voetsporen treden van de soldaten van de Eerste Wereldoorlog: de streek herbergt ontelbare historische overblijfselen van de gevechten uit die periode. U zult beslist onder de indruk zijn!

Wat is er nu leuker dan glamping tijdens uw vakantie in de Champagne-Ardenne? U vindt er al het comfort en de diensten van een luxe campingdorp en alle ingrediënten die een verblijf op een Yelloh! Village camping zo aangenaam maken, van de persoonlijke diensten tot de animaties en de fantastische zwemparadijzen. Uw glampingvakantie in de Champagne-Ardenne zal van uw eerste tot uw laatste dag een gedenkwaardige belevenis zijn! 

1 camping gevonden

campings Champagne-Ardenne

×