Glamping in de Franche-Comté

Als u een verblijf in de frisse lucht in een ultracomfortabele accommodatie wilt beleven, in een groene en lieflijk heuvelachtige streek, kies dan voor glamping in de Franche-Comté. Hier spelen natuur, gastronomie en erfgoed de hoofdrol en gaat u absoluut genieten!

Dit is een ideale streek voor liefhebbers van natuur en groen! Een glampingvakantie in de Franche-Comté is de ideale gelegenheid om uw longen te vullen met frisse lucht en schitterende landschappen te bewonderen! Talrijke wandelpaden laten u kennismaken met alle pareltjes van deze streek en voeren u langs meren, diepgroene bossen, vreedzame valleien, steile kalkrotswanden, zacht glooiende heuvels en de watervallen van de Jura.

Profiteer van uw glampingvakantie in de Franche-Comté en ontdek het lokale erfgoed en de lokale gastronomie: de steden Montbéliard, Belfort en Besançon zijn ware oases van rust waar de tijd in een ander tempo lijkt te verstrijken.

U kunt hier natuurlijk ook de verrukkelijkste streekproducten proeven: de wijnen uit Arbois en uit de Jura, kazen als Comté en Mont d’Or en de beroemde vleeswaren laten uw smaakpapillen kennismaken met een andere wereld…

Glamping is de ideale manier om deze intens groene streek te verkennen! Hier beleeft u midden in een schitterend natuurdecor een luxe en ultracomfortabele vakantie. Bij Yelloh! Village wordt er alles aan gedaan om uw vakantie nóg mooier te maken! 

1 camping gevonden

campings Franche-Comté

×