Glamping in de Jura

Met zijn intens groene bergbossen, schitterende meren, watervallen en weidse vlakten zal de Jura u absoluut bekoren… Waag u aan glamping in de Jura en beleef een vakantie waar u nog lang aan zult terugdenken!

Profiteer van uw vakantie in de Jura en geniet optimaal van de natuur en de weidse ruimte! Tijdens uw glampingvakantie in de Jura kunt u zich uitleven op de talrijke wandelweggetjes die te vinden zijn tussen de donkergroene bossen, indrukwekkende bergen, ongerepte meren en koele watervallen… Intensieve natuurbeleving verzekerd!

 

Als u kiest voor glamping voor uw volgende vakanties in de Jura, geniet u gegarandeerd van een ultracomfortabel verblijf in luxe accommodaties dicht bij de natuur. Het is de ideale combinatie tussen authenticiteit en standing!

 

Tijdens uw glampingvakantie in de Jura hebt u ook de gelegenheid het goed bewaard gebleven erfgoed met kastelen, abdijen en ambachtskunsten te ontdekken. U gaat weer met ontelbaar veel herinneringen naar huis!

 

Verlaat de streek niet zonder zijn kazen, luxe vleeswaren en wijn geproefd te hebben: ook de wijnen van de Jura zijn uitzonderlijk goed! Van de wijn uit Arbois en de beroemde Vin Jaune tot de Côtes du Jura: dankzij de lokale wijnen met hun zo herkenbare aroma’s maakt u kennis met de mooiste smaken van de streek! 

1 camping gevonden

campings Franche-Comté

×