Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Glamping in Lotharingen

In Lotharingen valt tijdens uw volgende verblijf enorm veel te ontdekken! Waag u met uw dierbaren, uw familie of met z’n tweeën eens aan een glampingvakantie in Lotharingen en beleef onvergetelijke momenten! Gastronomie, erfgoed, natuur…U vindt het er allemaal!

Trek er voor uw volgende vakantie met Yelloh! Village op uit in Lotharingen. In deze tussen Frankrijk en Duitsland gelegen grensstreek maken de zacht glooiende heuvels, de overblijfselen uit de oudheid en een ongekend rijk cultureel erfgoed van uw vakantie een unieke belevenis…

Kies met glamping in Lotharingen voor comfort, frisse lucht en luxe: u vindt er alles wat u maar nodig hebt om uw vakantie nóg mooier te maken…

 

Hier staan geschiedenis en erfgoed centraal: profiteer van uw glampingvakantie in Lotharingen en bezoek het museum “Mémorial de Verdun”, het museum Centre Pompidou in Metz of de bossen van de Hoge Vogezen. De streek telt ook talrijke kuuroorden en produceert verrukkelijke streekproducten zoals de Mirabelle-brandewijn: het is de gelegenheid bij uitstek om te genieten van de lokale gastronomie en van momenten van ontspanning en wellness.

Een glampingvakantie in Lotharingen is daar ook voor bedoeld!

Om tegemoet te komen aan al uw wensen en behoeften, kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan eersteklas accommodaties. Diensten, animaties, landschappelijke omgeving, authenticiteit, kwaliteit… Tijdens uw glampingvakantie in Lotharingen geniet u van uw eerste tot uw laatste dag van alle ingrediënten die een verblijf op de verschillende Yelloh! Village campings zo aantrekkelijk maken. Wacht niet langer! 

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×