Kies voor een glampingvakantie in de Pays de la Loire

Met glamping in de Pays de la Loire wordt uw vakantie nóg mooier! Indrukwekkende kastelen, stranden aan de oceaan, wijngaarden, sfeervolle steden… Er is voor ieder iets wils!

Een glampingvakantie in de Pays de la Loire betekent zich laten verrassen, verleid worden en onvergetelijke momenten beleven… Met een bezoek aan de prestigieuze en wereldberoemde Loirekastelen beleeft u hier een vorstelijke vakantie. Op de stranden van de Vendée kunt u ook kennismaken met diverse watersportactiviteiten, u kunt de middeleeuwse steden Guérande en Mayenne bewonderen, langs rivieren en zoutmoerassen wandelen en de heerlijke wijnen van Anjou en Saumur proeven… Er valt voor iedereen iets te beleven!

U zult uw glampingvakantie in de Pays de la Loire geweldig vinden! Hier vindt u alle ingrediënten waaraan de Yelloh! Village campings hun uitstekende reputatie te danken hebben: ultracomfortabele accommodaties, diensten die uw verblijf veraangenamen, animaties voor de hele familie, schitterende aquaparken, een landschappelijke en groene omgeving… Er gaat niets boven een verblijf in een luxe accommodatie midden in de natuur. Kom genieten van een droomvakantie in een van de mooiste campingdorpen! U zult zien: u zult deze glampingvakantie in de Pays de la Loire geweldig vinden… 

6 campings gevonden

campings Pays de la Loire

×