Glamping in de Poitou-Charentes

Laat u verleiden door de charme van een glampingvakantie in de Poitou-Charentes: alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw vakantie... Kom genieten van de stranden aan de Atlantische kust en van prachtige wandelingen in het moerasgebied van de Poitou, u vindt het allemaal pal naast een luxe camping.

De Poitou-Charentes heeft een zowel maritieme als landelijke uitstraling en zal u zeker bekoren… Hier bevindt u zich in het hart van de zonnigste streek van de hele Atlantische kust, in het land van cognac en oesters, waar erfgoed en het maritieme verleden veel indruk zullen maken en waar u het moerasgebied van de Poitou wandelend of fietsend kunt verkennen.

Als u kiest voor glamping, zult u een onvergetelijke vakantie beleven, waar natuur, comfort, authenticiteit en luxe samenkomen en van uw verblijf een unieke ervaring maken.

Kamperen is veranderd: het is een luxe bezigheid geworden die uw vakantie nóg mooier maakt! Of u nu met de familie komt, met vrienden of met z’n tweeën, u zult deze ervaring geweldig vinden…

Profiteer van uw glampingvakantie in de Poitou-Charentes om alle pareltjes van de streek te ontdekken, van de Charentevallei en het Île de Ré tot de steden Angoulême en La Rochelle. Er staan u tijdens dit verblijf vele aangename verrassingen te wachten!

Een ding is zeker: een glampingvakantie in de Poitou-Charentes is een ervaring waar nog lang over wordt gesproken… 

3 campings gevonden

campings Poitou-Charentes

×