Glamping in de Rhône-Alpes

De combinatie van natuur, comfort, luxe en authenticiteit staat in de Rhône-Alpes garant voor een heerlijke glampingervaring. Met de hoge bergen, meren, rivieren, sfeervolle dorpen en prachtige wandelpaden valt hier voor iedereen iets te beleven!

Als u kiest voor een glampingvakantie in de Rhône-Alpes, kiest u een bestemming waar natuur de hoofdrol speelt… Het is een ideale bestemming om weer nieuwe energie op te doen, te ontspannen, extreme sporten te ontdekken of tijdens wandelingen de mooiste uitzichten te bewonderen.

Gedurende uw glampingvakantie in de Rhône-Alpes kunt u ook sfeervolle dorpen en steden bezoeken waar erfgoed, tradities en cultuur van groot belang zijn: charmante goed bewaard gebleven middeleeuwse stadjes, spectaculair tegen rotswanden gelegen dorpjes, prachtig aan de voet van bergen gelegen steden … U zult beslist onder de indruk zijn! Een glampingvakantie in de Rhône-Alpes is ook een goede gelegenheid om vele kleuren, smaken en geuren te ontdekken… Fijnproevers zullen niet teleurgesteld worden: van de Auvergne tot de Alpen kunnen ze hun borden en glazen vullen met de lekkerste streekproducten…

U zult alles wat glamping in de Rhône-Alpes te bieden heeft geweldig vinden, van de grote keuze aan ultracomfortabele accommodaties tot de diensten die niet onderdoen voor die van een eersteklas hotel. Er is aan alles gedacht om de hele familie een onvergetelijk verblijf te bezorgen! Kies voor glamping in de Rhône-Alpes: deze 100% natuurbestemming ligt al op u te wachten! 

9 campings gevonden

campings Rhône-Alpes

×