De feesten in juni in Portugal met Yelloh! Village

Elk jaar wordt de maand juni gekenmerkt door twee grote feesten: de Dag van Portugal en Corpus Christi.

De Dag van Portugal

Dit jaar valt de Dag van Portugal op een vrijdag. Profiteer van een lang weekend om er even tussenuit te gaan. En wat is er mooier dan een verblijf op een camping Yelloh! Village om te ontspannen en 10 juni te vieren zoals het hoort?

Huur naast de traditionele parades een luxe cottage en kom heerlijk ontspannen aan het water, met vrienden of familie. Jong en oud vermaken zich op de sportvelden, in de speeltuinen en tijdens avonden net als met vele activiteiten die onze campings organiseren.

 

Corpus Christi

Corpus Christi, of het Heilig Sacrament van Corpus Christi, valt ook tijdens een driedaags weekend. Er zijn dus twee goede redenen om op vakantie te gaan naar een Yelloh! Village ! camping Na de processie te hebben bijgewoond en het bloementapijt te hebben ontdekt dat de route uitstippelt, kunt u genieten van de idyllische omgeving van onze vakantiedorpen en hun omgeving.

Ga kamperen in de Algarve, de regio Centre of de Alentejo en profiteer een paar dagen voor het begin van de zomer van onze 5-sterrenservices om nieuwe energie op te doen.

 

2 campings gevonden

campings Algarve

campings Région Centre

×