Festival de la Porta Ferrada aan de Costa Brava

Aan de Costa Brava opent het Festival de la Porta Ferrada voor u de deuren. Mis in geen geval dit artistieke topevenement dat voor groot en klein heel wat leuks te bieden heeft!

Waarom gaat u niet een keer muzikaal uit de bol tijdens uw campingvakantie? Sinds 1958 organiseert Sant Feliu de Guíxols elk jaar het festival met de grootste traditie van heel Spanje: het Festival de la Porta Ferrada. Dit unieke evenement aan de Costa Brava weet met zijn uitzonderlijke programmatie jaarlijks maar liefst 400.000 toeschouwers te lokken. Proef beslist een keer van de dynamische en uitgelaten sfeer in dit kuststadje aan de Middellandse Zee!

 

In het centrum wacht u een programma dat uitblinkt in artistieke diversiteit: muziekconcerten, theater- en dansvoorstellingen, gastronomische degustaties… Grote namen en jong talent uit de nationale en internationale artiestenwereld maken hier hun opwachting. Geef uw verblijf in Spanje wat extra schwung en breng met vrienden of familie een bezoek aan het Festival de la Porta Ferrada!

 

Voor meer informatie: festivalportaferrada.cat

3 campings gevonden

campings Catalogne

×