Ontdek glamping op Corsica

De charme en authentieke sfeer van kamperen, dicht bij de natuur, de luxe en de standing van een waar openluchthotel: dat staat u tijdens uw volgende glampingvakantie op Corsica te wachten.

Ontdek of herontdek glamping tijdens uw vakantie op Corsica. Het is een aangename mix van authenticiteit en luxe, een combinatie van glamour en kamperen!

U vindt er alles waaraan de Yelloh! Village campings hun uitstekende reputatie te danken hebben: een ruime keuze aan eersteklas accommodaties, persoonlijke diensten, activiteiten en animaties voor de hele familie en fantastische aquaparken. U beleeft hier een vakantie als in een luxe hotel, maar dan met alle voordelen van een camping!

Gezelligheid en gastvrijheid staan centraal tijdens uw glampingvakantie op Corsica: hier kunt u genieten van de sfeer en uitstraling van een luxe camping.

Voor een nog groter gevoel van luxe en comfort, kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan accommodaties die passen bij elk type vakantie: van grote cottages met airconditioning voor een verblijf met al uw dierbaren tot kleine, eenvoudige en authentieke stacaravans voor een romantisch uitstapje met z’n tweeën. En dan is er ook nog onze grote keuze aan staanplaatsen voor een verblijf in een tent, heerlijk dicht bij de natuur. Als u kiest voor glamping op Corsica, beleeft u een vakantie met een bijzonder chic tintje!

2 campings gevonden

campings Corse

×