De handen in de bloem

Kom op kinderen! Tijdens de vakantie wordt er niet geluierd … zeker niet als u naar camping Le Bout du Monde gaat! Sandrine en Dominique, de eigenaren, hebben een knapperige workshop bedacht voor kleine slimmeriken.

Een Yelloh! Village-camping heeft altijd een goed idee om u te verrassen. En Le Bout du Monde is daarop natuurlijk geen uitzondering! Al een paar seizoenen lang organiseren Sandrine en Dominique broodbakworkshops voor de kinderen.

Waarom brood? Omdat niets aangenamer is dan in een knapperige gouden korst te bijten om vervolgens het heerlijke kruim te ontdekken … 

Leuke en lekkere workshops!

Dat eenvoudige, authentieke plezier willen we veel vaker meemaken … en zo is het idee geboren om kinderen te leren mooie kleine broodjes te bakken.

En omdat deze overdracht van kennis altijd met veel gezelligheid en vrolijkheid gepaard gaat, vinden de kleine bakkers het heerlijk werk!

Tijdens de voorbereiding wordt er volop gelachen en gevraagd, en na het bakken is iedereen blij verrast.

Een knapperige vakantie

Zout, water, bloem en gist, kinderen hebben niet meer nodig om unieke souvenirs te bakken. In kleine groepjes, onder leiding van een animator, ontdekken ze hoe ze de ingrediënten moeten doseren, het deeg moeten kneden en kleine broodjes kunnen vormen.

Maar pas op, het resultaat is niet klassiek: iedereen moet zijn creativiteit tonen en alle vormen zijn toegestaan! En dat vinden de leerlingbakkers natuurlijk helemaal het einde.

De enige moeilijkheid: niet alles opeten voordat ze het aan de ouders hebben laten zien! Hierbij dan ook een goede raad: ga naar Le Bout du Monde, volgens ons zullen de kinderen hier genieten, in meer dan één opzicht ...

Reacties van onze aankomende bakkers ...

Ontdek hier camping Le Bout du Monde:

×