De Yelloh! Village-campings passen in het landschap

Yelloh! Village gaat terug naar zijn roots door zich onder te dompelen in de landschappen. Onze campings gaan harmonieus op in hun omgeving. 

Het goede idee van landschappelijke campings

Weet u wat een kameleon is? Dat dier dat zich kan camoufleren en de kunst beheerst om zich onzichtbaar te maken in elke omgeving?

Bij Yelloh! Village is dat een beetje het idee: ervoor zorgen dat alle accommodaties perfect in de landschappen van de mooiste regio's van Frankrijk, Spanje en Portugal opgaan.

Wij passen ons zonder enige terughoudendheid aan elke omgeving aan om in overeenstemming te zijn met het decor rond de camping.

les petits camarguais
tobogan camargue

Een design dat de mensen met hun omgeving verbindt...

Het idee om de campings in een authentiek, 100% groen landschap in te passen stelt de klanten in staat om hun energie aan te vullen en verbinding te zoeken met de natuur.

Een verblijf midden in een dichte, weelderige natuur helpt ontkoppelen en moedigt het beoefenen van buitenactiviteiten aan.

piscine  les petits camarguais
camping les rivages
piscine Etoile des neiges
cabane insolite st emilion

Gebouwen die in de omgeving opgaan

De architectuur van onze campings is steeds meer gericht op biophilic design. Het doel van dit type architectuur is de integratie van een gebouw zonder de omgeving te vertekenen.

Dit vindt plaats door selectie van natuurlijke materialen of kleuren die dicht bij de omringende kleuren staan. Wij moeten ons aan de natuur aanpassen. Niet andersom.

Yelloh! Village doet er alles aan om de klant in een aangename omgeving te verwelkomen, met behulp van verschillende installaties:

  • chalets en cottages van massief hout, waar de prachtige kleuren van de bergen en het platteland in terugkomen,
  • kampeerplaatsen aan zee en aan de oceaan, omringd door natuurlijke privacyschermen,
  • natuurlijke paden van hout of zand, afhankelijk van de regio ... 

cabane insolite le bout du monde
emplacement domaine provencal
chemin club faret

De top 100% groene Yelloh! Village campings

Bekijk de 52 campings
×