Kamperen op de boerderij

Hebben we u al eens gezegd dat wij bij Yelloh! VIllage een paar buitengewone campingeigenaren hebben? Hier zijn er twee die u zult waarderen! Ze delen hun liefde voor de natuur en voor dieren graag met vakantiegangers. We ontmoeten ze op hun boerderij die een milieuvriendelijke camping is geworden, midden in het natuurpark van de Haut-Languedoc ...

Overal dieren

Deze uitzonderlijke eigenaren zijn Marc en zijn zoon Dominique. Hun permanente huurders zijn verbazingwekkende dieren met vacht of veren … Hun verwonderde gasten zijn de vakantiegangers die op hun vakantieplek een ongelooflijke boerderij midden in een weelderige natuur aantreffen!

In de familie van Marc en Dominique is dieren verzorgen een traditie die van moeder op zoon wordt doorgegeven. Langzaam aan is hun boerderij in Verdun-en-Lauragais, in het departement Aude, camping Le Bout du Monde geworden. Nu zijn ze blij dat ze hun passie voor dieren aan kinderen en hun ouders kunnen overdragen. En we kunnen u verzekeren dat er altijd veel vrijwilligers zijn om ze te helpen als de dieren verzorgd en gevoerd moeten worden!

Een goed gevulde vakantie

Geitjes de fles geven, de konijnen aaien, de ganzen eten geven, de ezels en het kalf bezoeken, tegen de lieve pony’s praten … de kleine kinderen die op de camping verblijven, zullen zich hier geen seconde  vervelen! En één ding is zeker: ze leren er elke dag wat bij. Ontdekkingen, verwondering, leren, ze vragen volop en Marc en Dominique zijn er dol op.

Hun kennis delen, daar doen ze het voor. Resultaat voor de vakantiegangers: unieke momenten vol emotie, delen en lachen, een buitengewone, verrijkende vakantie maar ook onvergetelijke herinneringen. Sommigen komen hier trouwens al sinds ze klein zijn en zijn blij dat ze deze magische plek aan hun kinderen kunnen laten zien! Camping Le Bout du Monde draagt zijn naam met eer: u bent er hier echt uit, in een beschermde natuur en vooral in goed gezelschap!

Kamperen op de boerderij: Yelloh! Village Le Bout du Monde

×