Onze partners

Yelloh! Village werkt sinds een aantal jaren met nationale en internationale bedrijven samen zodat u van steeds meer exclusieve aanbiedingen kunt profiteren. Hieronder vindt u de lijst met onze huidige partners:

 

Photoweb.fr

Photoweb.fr is een Frans bedrijf gespecialiseerd in het drukken en vormgeven van gebonden fotoalbums in de vorm van fotoboeken, prints, kalenders en andere accessoires.  

 

 

Les Lumières du Temps 

Les Lumières du Temps is een Frans merk dat sinds 2001 bekend is om zijn productie van huisparfums. Een collectie van meer dan 40 parfums, in de eigen ateliers gemaakt: geurkaarsen, geurverspreiders, sfeersprays, geschenkdozen, enz ...

 

 

La Savonnerie de la Drôme 

La Savonnerie de la Drôme is een Frans cosmeticamerk met een uitgebreide collectie eersteklas producten: douchegels, zeep, eau de toilette ...

 

 

 

Chocolats Mathez 

Mathez is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in chocoladetruffels. Dit product wordt gemaakt met eersteklas grondstoffen, in de traditie van de beroemde meester-chocolademakers. Daarom heeft het een unieke smaak waarvan de meest veeleisende fijnproevers zullen genieten.

 

 

Club Kinder

Club Kinder is een ideale gezinsclub. De club biedt een groot aantal tips, trucs en activiteiten voor alle leeftijden, net als exclusieve kortingen op Kinder-chocolade.

 

 

Wacht niet langer en sluit u vandaag nog aan bij het getrouwheidsprogramma van Yelloh! Village en profiteer van de aanbiedingen van onze partners.

×