Kom naar het muziekfestival Aluna tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping

Kom tijdens uw vakantie in juni op een Yelloh! Village camping in de Ardèche met alle andere bezoekers swingen op het ritme van de muziek van het festival Aluna!

Met 40.000 bezoekers behoort het festival Aluna tegenwoordig tot de grootste muziekfestivals! Elke zomer weerklinkt in het stadje Ruoms, in de Ardèche, het geluid van rock- en popmuziek! Talrijke lokale artiesten, Franse groepen en internationaal beroemde artiesten komen hier samen om u tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping in de Ardèche helemaal los te laten gaan.

 

Zorg dat u deze unieke en muzikale openlucht-happening, die plaatsvindt in een heel bijzondere entourage, niet mist. Uw campingvakantie, met familie of vrienden, wordt beslist een unieke belevenis! De prachtige festivallocatie midden in de natuur, de talrijke kraampjes met eten en lokale producten plus de gezellige volksfeestsfeer geven uw verblijf in de Ardèche een wel heel bijzonder tintje!

 

In 2024 vindt het Ardèche Aluna Festival op 27, 28 en 29 juni. plaats. Het is een gedroomde kans om enkele grote namen uit de muziekwereld!

 

Meer informatie op de website van het https://aluna-festival.fr/

5 campings gevonden

campings Rhône-Alpes

×