Muziekfestival ‘Les Estivales de Musique’ met Yelloh! Village

Zin in een muzikaal uitje? Op dan naar de Médoc voor ‘Les Estivales de Musique’, een zomers muziekfestival dat veelbelovend talent een podium biedt. Dankzij de combinatie van klassieke concerten en wijnproeverijen belooft uw campingvakantie in de Médoc onvergetelijk te worden.

Dit jaar werkten onze campings in de Médoc voor u een verblijfsformule uit met muziek als centraal thema. Elk jaar in de maand juli kunt u tijdens ‘Les Estivales de Musique’ kennismaken met jonge laureaten van internationale muziekwedstrijden. Weet u wat er op het programma staat tijdens uw campingverblijf? Klassieke concerten in het idyllische kader dat de mooiste kastelen uit de omgeving te bieden hebben! Ontdek nieuw talent en droom weg op de zachte tonen van piano, fluit, viool, harp en nog heel wat andere instrumenten. 

 

En natuurlijk wilt u de dag ook in schoonheid afsluiten! Naast de betoverende concerten biedt ‘Les Estivales de Musique’ bezoekers ook de kans om de gerenommeerde wijnen uit de Médoc te leren kennen. Neem deel aan de proeverijen die worden georganiseerd en ontdek de unieke aroma’s van deze prestigieuze wijnregio.  

 

https://www.estivales-musique-medoc.com/ 

 

2 campings gevonden

campings Aquitaine

×