Honing oogsten

Bij Yelloh! Village zijn ongelooflijke campingeigenaren aangesloten! En deze twee bevallen u ongetwijfeld! Ze willen hun liefde voor de natuur en bijen met de vakantiegangers delen. Ga met ze mee en neem zelf deel aan de honingoogst!

Een onvergetelijke ontmoeting

U zult uw ontmoeting in de Ardèche met Rémi en Antoine, eigenaar en directeur van camping Domaine de l’Esquiras, nooit vergeten. Trek uw imkersuitrusting aan en kom naar de bijenkorven om kennis te maken met de bijen. Luister naar het gezoem van de bijen, kijk hoe ze rond de korven dansen, bewonder hun organisatie en geniet van de natuurlijke omgeving.

Een passie delen

Remi’s opa deelde zijn passie met hem toen hij klein was. Nu wil hij deze op de best mogelijke manier aan u overdragen, door zijn wereld met u te delen. Het doel is een origineel, uniek moment met uw familie door te brengen. Maar dat niet alleen! Groot en klein zal onder de indruk zijn van dit ongelooflijke ecosysteem en de plaats die het in de natuur inneemt. Vervolgens leert u alles over de honingoogst, de productie van honing en de weldadige invloed van bijen.

Proeverij

Dit is het moment waarop u uw buit meeneemt naar de honingmakerij. Heerlijke geuren van suiker en honing doen u watertanden. Rémi neemt een mes om het waslaagje te verwijderen dat de honing beschermt en haalt de heerlijke substantie eruit. U ziet de honing uit de centrifuge lopen. Fijnproevers houden hun ogen natuurlijk op het kraantje gericht en wachten maar op één ding: de honing proeven die ze geoogst hebben! U hoeft niet langer te wachten, houd een stokje onder de honing en geniet!

 

Beleef een unieke ervaring met de familie tijdens uw verblijf in het Yelloh! Village Domaine de l’Esquiras. Iedereen zal aangenaam verrast zijn en vol mooie herinneringen vertrekken.

Deel dit geluk met uw dierbaren:

×