Laat uw kinderen kennismaken met muziek

Bij Yelloh! Village geven uw kinderen hun verbeeldingskracht de vrije teugel dankzij de activiteiten die door onze campings worden georganiseerd. Jean-Guy, directeur van camping Le Sérignan Plage en Maixent, een enthousiast animator, stellen uw kinderen een rustige kennismaking met muziek voor aan de Middellandse zeekust.

Plaats voor muziek!

Midden in de Hérault, op een uitzonderlijke locatie in het fijne zand, kunnen uw kinderen verschillende bekende en onbekende instrumenten hanteren en ontdekken. Misschien ontdekken ze wel een passie voor slaginstrumenten als de marimba (Afrikaanse xylofoon), maracas en de tamboerijn of de djembé, om samen muziek te maken als een echte batucada! U zult zien dat het een prachtige show wordt! Al deze activiteiten stellen uw kinderen in staat om zich te vermaken met hun oren, hun stem en hun lichaam.

Deze kennismaking is belangrijk voor hen, hij opent een deur naar een wereld van klanken en het begin van een muziekcultuur. Ze leren klanken onderscheiden, ontwikkelen hun gevoel voor ritme en hun creativiteit en ontdekken het culturele aspect van muziek. Deze kennismaking ontwikkelt ook hun communicatievaardigheid en hun zelfvertrouwen. Wij kunnen het u verzekeren: uw kinderen zullen gelukkig en voldaan zijn na deze ervaring op een paradijselijke locatie. Het pluspunt? U kunt dit onvergetelijke moment samen met uw kinderen beleven voor een heerlijk samenzijn.

Een originele activiteit

Maixent is een groot muziekliefhebber die van gedeelde muzikale momenten houdt. Hij presenteert uw kinderen een ludiek muziektraject dat bij hun leeftijd aansluit, zowel voor de oudere kinderen als de kleintjes. Het doel van deze workshops is eenvoudig: een uniek moment delen en plezier maken met behulp van verschillende instrumenten. Dankzij deze gedeelde momenten van geluk zullen uw kinderen de smaak te pakken krijgen van verschillende klanken en misschien zelfs kleine muzikale virtuozen worden!

Laat uw kinderen kennismaken met het geluk van muziek in het Yelloh! Village Le Sérignan Plage

×