Vakantie in de sneeuw: het ideale plan

Als we aan kamperen denken, denken we vaak aan lente en zomer, het platteland en de kust. Maar een campingvakantie is ook de mogelijkheid om in de bergen te verblijven en absoluut onvergetelijke wintersportsessies te beleven.

U bent midden in de natuur

Nee hoor, u droomt niet, natuurlijk bestaan er campings in de sneeuw! Het zijn waarschijnlijk zelfs de mooiste plekken om te verblijven als u echt zin hebt in skiën, de natuur wilt herontdekken en behoefte hebt aan een grote hap frisse lucht.

Wandelroutes, bergmeren, schaatsen, onvergetelijke afdalingen met de slee: u hebt alles hier bij de hand. Wilt u bergbeklimmen: u hoeft het maar te vragen! Een tocht op sneeuwschoenen? Uw Yelloh! Village-camping zorgt voor de uitrusting en adviseert u over de routes!

Voor de andere activiteiten kunt u de planning van de camping raadplegen. De gidsen en animatoren van Yelloh! Village zullen ervoor zorgen dat u uw allermooiste wintersportvakantie beleeft. En wat het dagelijkse sneeuwballengevecht betreft, u doet gewoon de deur van uw chalet open en leeft u uit, met de hele familie!

Met comfort, jawel!

U hebt het vast gemerkt, Yelloh! Village kan zich een camping niet anders dan comfortabel en gastvrij voorstellen, ook in de bergen.

Stel u de absolute rust voor in een gedempte, besneeuwde omgeving, na een sportieve dag. Denk u een hartelijk chalet in, geheel uitgerust, ruim, aangenaam ontworpen en ingericht, goed geïsoleerd en perfect verwarmd … U komt vermoeid maar gelukkig thuis na een prachtige dag op de skipistes en kunt samen met de familie of vrienden smullen van een heerlijke kaasfondue.  Het is lekker weer, uw wangen zijn rood van de zon.

Geen twijfel mogelijk, u geniet!

Absolute ontspanning

En als het beste middel tegen spierpijn na een dag slalommen en sneeuwploegen eens een heerlijk bubbelbad was? Spa, sauna, hamam, verwarmd zwembad, balneotherapie, u zult kennismaken met sereniteit met een hoofdletter S ...

En een massage om dit alles helemaal perfect te maken? Dankzij het wellnesscentrum van de camping zult u iedere nieuwe, sportieve dag in de bergen (niet weer ...) met een glimlach begroeten!

Kijk hier voor een onvergetelijk verblijf in de bergen:

×