Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Doe eens iets anders en huur een stacaravan in de Ardèche

Zet deze zomer koers naar aan unieke streek! Als u een stacaravan huurt in de prachtige Ardèche, beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke campingvakantie

De Ardèche is een land van zon, rivieren en natuur waar tijdens uw campingvakantie op een Yelloh! Village camping veel te ontdekken valt… Te voet, op een mountainbike, te paard, in een kano of op een strandje in de spectaculaire Gorges de l’Ardèche, de keus is aan u! De natuur heeft hier vele verrassingen voor u in petto… Een vakantie in een stacaravan in de Ardèche, waarbij authenticiteit én comfort centraal staan, is de ideale gelegenheid om deze prachtige streek te verkennen. Of u nu met z’n tweeën, met vrienden, met een kleine of minder kleine familie bent, hier vindt u altijd een stacaravan die tijdens uw vakantie op een Yelloh! Village camping aan al uw wensen voldoet.

In de spectaculaire Gorges de l’Ardèche kunt u de leukste activiteiten beoefenen. Kanovaren, zwemmen of gewoon lekker zonnen op een strandje: alles is mogelijk.

Vakantie vieren in de Ardèche betekent ook culinair genieten! Kastanjepuree, kastanjesoep, fijne vleeswaren, champignons… U blijft er van eten!

Na uw verblijf in een stacaravan in de Ardèche komt u razend enthousiast en met ontelbare herinneringen weer thuis… 

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×