Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Huur een comfortabele stacaravan in Normandië

In het noorden van Frankrijk ligt een streek die een bezoek meer dan waard is: Normandië. Dit land van geschiedenis, natuur en cultuur is een ideale bestemming voor een verblijf met familie of vrienden.

Normandië heeft al vele vakantiegangers weten te verleiden: kom en laat u ook betoveren! Slenter rond door de sfeervolle straatjes van de badplaats Deauville, bewonder de wereldberoemde Mont Saint-Michel of breng een bezoek aan de indrukwekkende invasiestranden in Normandië. De streek herbergt ongelooflijk veel pareltjes uit de Middeleeuwen: schitterende kathedralen, het vermaarde Tapijt van Bayeux… U zult niet weten waar u moet beginnen!

Ook de Normandische natuur mag gezien worden: via de talrijke wandelpaden kunt u het prachtige groene coulisselandschap en de zacht glooiende heuvels verkennen.      

Een vakantie in een stacaravan in Normandië is de ideale gelegenheid om de streek te ontdekken: u profiteert van al het comfort van een huuraccommodatie op een eersteklas camping terwijl u tegelijkertijd midden in de Normandische natuur verblijft.

U kunt Normandië natuurlijk niet verlaten zonder de lokale lekkernijen geproefd te hebben! Zeevruchten, kazen, likeuren of de beroemde “Tripes à la mode de Caen” (een gerecht van pens) zullen uw smaakpapillen fors aan het werk zetten! Uw campingvakantie in een stacaravan in Normandië wordt beslist een bijzondere ervaring… 

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×