Vier vakantie op een Yelloh! Village camping aan de oevers van het Lac Léman

In het prachtige hart van Europa kunt u gaan genieten van een schitterend meer, bijna een kleine zee, met uitnodigende stranden, zeilboten en beachvolleybalterreinen.

Het Lac Léman, schitterend gelegen aan de voet van de Alpen tussen Zwitserland en Frankrijk, wordt met recht een paradijsje genoemd. De unieke ligging in de prachtige streek tussen Lausanne, Genève en Vevey zorgt ervoor dat u in een sprookjesachtige omgeving volop van uw favoriete watersportactiviteiten kunt genieten. Of u nu wilt zeilen, zwemmen, beachvolleyballen, vissen, picknicken, of gewoon niets doen en lekker zonnen op een ligstoel, alles is mogelijk op een van de talrijke stranden van het Lac Léman! U kunt natuurlijk ook het schitterende landschap rondom het meer bewonderen vanaf een rondvaartboot of een historische raderboot.

Uw vakantie op een Yelloh! Village camping wordt een bijzondere belevenis! Hier kunt u een verkwikkend verblijf in de Alpen combineren met de weldadige genoegens van een verblijf aan het water.

Geniet van de pure natuur

Kom intens genieten

Campingdorpen Franche-Comté

Een strand op het platteland: directe toegang tot het meer van Clairvaux en een verwarmd zwemparadijs

Ontdek de camping

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×