Camping Het meer van Salagou

Dit natuurgebied midden in de Hérault is een ideale plek voor vredige wandelingen en watersportactiviteiten. Laat u betoveren door de kleurenpracht van het meer van Salagou en geniet in alle rust van het natuurschoon.

In de hoger gelegen delen van de Hérault, onthult de vallei van de Salagou u haar schitterende landschappen. Het diepblauwe water van haar stuwmeer en de weerspiegeling van de rode aarde en de groene begroeiing rondom trakteren u op een natuurlijk en ongetemd kleurenpalet.

Laaf u aan 750 hectare natuur en gezonde buitenlucht in een bijzondere, rustgevende en inspirerende omgeving!

 

Het meer van Salagou, dan eind jaren 1960 werd aangelegd, is een waar paradijs voor liefhebbers van water en buitenlucht en biedt een scala aan recreatiemogelijkheden. Het is een favoriete bestemming van families met kinderen vanwege de watersportactiviteiten die hier kunnen worden beoefend, variërend van waterfietsen en waterspelletjes tot vissen en zeilen. Langeafstandswandelaars en mountainbikers kunnen hun hart ophalen op de 28 km aan paden die rond het meer zijn aangelegd.

 

Geniet van een onvergetelijke dag in een bijzondere en beschermde omgeving. Zeker weten dat u nauw campingvakantie in de Hérault met een hoofd vol herinneringen thuiskomt.

 

 

Lac du Salagou
34800 Clermont-l'Hérault
www.clermontais-tourisme.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×