Gratis annuleren tot 2 dagen voor aankomst op een selectie accommodaties! Meer informatie

Camping La Plaine Ruoms, Ardèche

« In een wijnstreek, op een steenworp afstand van de Gorges de l'Ardèche, pal aan de rivier »

8.5 10 513 scores Recensies

Vakantieclub La Plaine: animaties, sport en activiteiten op de camping

Yelloh! Village La Plaine, aan de oevers van de Ardèche, is dé plek voor een actieve vakantie; de mogelijkheden zijn enorm. Ontdek de Gorges de l’Ardèche per kano of ga een dagje vissen in de rivier, keuze genoeg!

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Aquafun
Strandvolleybal
Kanovaren/kajakken
Danslessen
Yogalessen
Gym / stretching / aërobics / fitness
Vissen
Speelzaal
Collectieve sporten
Mountainbike/Freeride
Minigolf
Gewichten-/fitnesszaal
Petanquebaan
Multisportterrein

In de buurt

Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Canyoning/rafting
Klimlessen
Paardrijden/ tochtjes te paard of met de pony
Paintball
Watersportclub
Golf
Klimmuur of -ruimte
Bioscoopzaal
Tennisplein

Fitnessruimte

In onze fitnessruimte kan je heel je verblijf lang aan je conditie werken. Profiteer van je vakantie om de stress die zich een heel jaar lang heeft opgestapeld te doen verdwijnen!

Canoë / kayak

Doe de afdaling van de beroemde Gorges de l'Ardèche en vaar onder de Pont d'Arc; je vindt hier schitterende sites voor een picknick, een zwempartij of een overnachting. Voor een echt vakantiegevoel.
De "miniafdaling" van 6 km voert je onder de Pont d'Arc door terwijl de "grote afdaling" je de volledige Gorges laat zien.

Vissen

De rivier de Ardèche is een paradijs voor vissers met tal van hoekjes die ideaal zijn voor het vangen van vleesetende vissen (grote baarzen en enkele snoeken), veel gezochte soorten zoals de elft, de paling, de snoekbaars of de karper. Ook de beginnende visser kan hier terecht om te oefenen op de scholen witte vissen.
Het bassin van de Ardèche is een belangrijk bassin waarin al het water van de Cevenne van de Ardèche in terecht komt, evenals een deel van het water uit het hoge bassin van de Loire.
Meer informatie: http://www.peche-ardeche.com.

Œnologie

Kom proeven van en kennismaken met de wijngaarden en de wijnen van de Ardèche op een uitzonderlijke site. Breng en bezoek aan de wijngaarden samen met de eigenaar die je alle uitleg geeft over de druivensoorten, het maken van de wijn en het bottelen. Hij deelt zijn passie voor het streven naar uitmuntendheid in de kunst van het wijnmaken. Ten slotte mag je ook proeven van de wijn in de kelder, gelegen in een oud domein. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Klimparcours in de bomen

Kom het bos ontdekken vanuit en andere hoek en geniet van de natuur. Er staan je nieuwe sensaties te wachten! Ga van boom tot boom via de Tarzanlianen, trapezes, katrollen, de Nepalese brug, enz., en dit alles onder begeleiding van een team van professionals.

Meer informatie: http://www.vert-tige-ardeche.com.

Canyoning

Al zwemmend de loop van een rivier volgen, afdalen via de natuurlijke glijbanen die het water in de kalkrotsen heeft uitgesleten, springen en klimmen langs prachtige, rustige partijen water. Deze unieke manier om een canyon te verkennen vanaf de rivier bezorgt u een onvergetelijke ervaring! Op uw reis door het water wordt u begeleid door een gediplomeerde instructeur.

Tochten te paard

Beleef een unieke ervaring! Maak een rit te paard langs de paden, tussen de wijnstokken en de muren in breuksteen, en laat je leiden door het gezang van de krekels. Verfrissing vind je bij het oversteken van de 2 rivieren; de Ardèche en de Chassezac.

Wandelingen

Langs onze mooie paden biedt de Ardèche je uitzonderlijke natuurlijke sites. Kom de zonovergoten zuidelijke Ardèche verkennen; Wandel door het struikgewas, luister naar de krekels en bewonder onze heuvels vol wijnstokken.

__

Uw avonden

Meer weten?

Dansoptredens, goochelacts, concerten, … U zult zich tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village La Plaine geen moment vervelen! Op het programma staat animatie voor groot en klein, met voor elk wat wils.

×