Zwembad en waterpark in camping Mas Sant Josep

Op onze camping draait alles om waterpret! Vandaar onze 2 aquaparken, die speciaal zijn ontworpen om aan ieders wensen te voldoen. Zowel de kleintjes als de sportliefhebbers zullen hier tevreden zijn! Op de stranden van de Costa Brava kunt u natuurlijk ook heerlijk in alle rust luieren onder de Spaanse zon!  

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Waterspeeltuin
  Jacuzzi®
  Peuterbad
  Zwembad
  Zonneterras
  Glijbanen

  Een aquapark voor groot en klein

  Niet één maar vijf zwembaden: meer water is onmogelijk! 3000 m² zwembad, volledig bewaakt door professionele redders, zodat je met een gerust hart kan genieten van de zon. Geniet van 2 aquaparken, een met een zwemmeer, bubbelbaden en een kinderbad met glijbanen. Het andere met 3 zwembaden. Een met zes glijbanen, het tweede speciaal voor kinderen met glijbanen en waterspelletjes, en het derde een relaxbad met waterval voor volwassenen.

  • Het grootste zwembad met een eilandje in het midden strekt zich uit over meer dan 2500 m². Ideaal om heerlijk te ontspannen.
  • Een zwembad met glijbanen waarin de hele familie zich kan vermaken. De allerkleinsten genieten in een speciaal voor hen bedoelde ruimte met waterspeeltuigen.
  • Een baantjesbad om in alle rust te zwemmen.

  Informatie glijbanen:
  - Zwembad 1 : 4 x 32 m + 1 x 52 m + 1 x 54 m. Minimumhoogte: 120 cm
  - Zwembad 2: Waterkasteel met glijbanen voor kinderen vanaf 4 jaar

  Een oase van wellness

  Op een klein eilandje in het midden van het aquapark is een ware oase van weelderige plantengroei volledig gewijd aan het welzijn van uw lichaam. Hier wordt plaatsgemaakt voor zachtheid, sereniteit en de weldadige kracht van het water in al zijn vormen! Met zijn bubbelbad, zijn spa zetels, zijn hydro waterval en zijn waterkanonnen staat uw campingverblijf in Mas San Josep volledig in het teken van de ontspanning en de relaxatie.

  ×