Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Mas Sant Josep Santa Cristina D’Aro, Costa Brava

« Een zwemparadijs van 2500 m² en topaccommodaties op 6 km van de stranden van de Costa Brava »

8.2 10 495 scores Recensies

Zwemparadijs van de camping Mas Sant Josep

Op onze camping staat waterpret voorop: er zijn 3 speciaal ontworpen zwembaden om aan alle wensen te voldoen. Zowel de kleintjes als de sportliefhebbers zullen hier tevreden zijn! Op de stranden van de Costa Brava kunt u natuurlijk ook heerlijk in alle rust luieren onder de Spaanse zon!  

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Jacuzzi®
Peuterbad
Zwembad
Zonneterras
Glijbanen

Een aquapark voor groot en klein

Je vindt hier niet één, maar drie zwembaden; meer water is echt onmogelijk! 3000 m² zwembad, volledig bewaakt door professionele redders, zodat je met een gerust hart kan genieten van de zon. Ons aquapark omvat bubbelbaden, een waterspeeltuin, glijbanen en zelfs een baantjesbad.

  • Het grootste zwembad met een eilandje in het midden strekt zich uit over meer dan 2500 m². Ideaal om heerlijk te ontspannen.
  • Een zwembad met glijbanen waarin de hele familie zich kan vermaken. De allerkleinsten genieten in een speciaal voor hen bedoelde ruimte met waterspeeltuigen.
  • Een baantjesbad om in alle rust te zwemmen.

Een oase van wellness

Op een klein eilandje in het midden van het aquapark is een ware oase van weelderige plantengroei volledig gewijd aan het welzijn van uw lichaam. Hier wordt plaatsgemaakt voor zachtheid, sereniteit en de weldadige kracht van het water in al zijn vormen! Met zijn bubbelbad, zijn spa zetels, zijn hydro waterval en zijn waterkanonnen staat uw campingverblijf in Mas San Josep volledig in het teken van de ontspanning en de relaxatie.

×