Bel ons

+31 (0)2 04 990 739

Camping Sylvamar Hossegor, Landes

« Ontdek alle geneugten van het water op een vijfsterrencamping 1,2 km van de oceaan »

8.3 10 3571 scores Recensies

Ga voluit voor ontspanning in het Spa & Balneo centrum van Yelloh! Village Sylvamar

Gun uzelf een wellnessmoment en treed binnen in de SPA Dune & Eau van het Yelloh! Village Sylvamar. Hier wacht u een heerlijk moment van ontspanning en rust. Dit is hét moment om uzelf te verwennen: balneotherapiebad, bubbelbad, hamam, sauna of massages...

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Hydromassagebaden
Duo-cabines
Massagebanen
Lessen Aquabike
Hammam
Jacuzzi ®
Manicure/pedicure
Hydrojet massages
Modelleerbehandelingen/massages
Saladbar/theesalon
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen

Aquafitness

In het ‘Dune & Eau' centrum komt u binnen in een wereld waar uw welzijn onze hoofdbekommernis is. Onze hamam, onze Noorse sauna of onze jacuzzi® laten u proeven van de gecombineerde en heilzame effecten van water en warmte. U eindigt uw sessie met een massage in ons multi-jet-bad of in ons hydromassage-traject alvorens u naar het theesalon te begeven.

Meer informatie : www.duneeteau.fr

Vakantie: de ideale periode om te stralen van schoonheid

De vakantie is ook de gelegenheid om uzelf een uniek, geprivilegieerd moment te gunnen, waar u het middelpunt bent van al onze aandacht. Onder de deskundige handen van ons gekwalificeerd team kan u zich overgeven aan een ware oceaan van zachtheid en welbehagen. Modelages, schoonheidsverzorgingen, balneotherapie, lichaamsrituelen, harde straal douche, massagematras, hamam of sauna, ... U beleeft er onvergetelijke momenten!

×