Ga voluit voor ontspanning in het Spa & Balneo centrum van Yelloh! Village Sylvamar

Gun uzelf een wellnessmoment en treed binnen in de SPA Dune & Eau van het Yelloh! Village Sylvamar. Hier wacht u een heerlijk moment van ontspanning en rust. Dit is hét moment om uzelf te verwennen: balneotherapiebad, bubbelbad, hamam, sauna of massages...

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bubbelbaden
  Hydromassagebaden
  Boetiek
  Duo-cabines
  Massagebanen
  Lessen Aquabike
  Hammam
  Manicure / pedicure
  Hydrojet massages
  Massages
  Saladbar / theesalon
  Sauna
  Lichaams- en gelaatsverzorgingen

  Aquafitness

  In het ‘Dune & Eau' centrum komt u binnen in een wereld waar uw welzijn onze hoofdbekommernis is. Onze hamam, onze Noorse sauna of onze jacuzzi® laten u proeven van de gecombineerde en heilzame effecten van water en warmte. U eindigt uw sessie met een massage in ons multi-jet-bad of in ons hydromassage-traject alvorens u naar het theesalon te begeven.

  Meer informatie : www.duneeteau.fr

  Vakantie: de ideale periode om te stralen van schoonheid

  De vakantie is ook de gelegenheid om uzelf een uniek, geprivilegieerd moment te gunnen, waar u het middelpunt bent van al onze aandacht. Onder de deskundige handen van ons gekwalificeerd team kan u zich overgeven aan een ware oceaan van zachtheid en welbehagen. Modelages, schoonheidsverzorgingen, balneotherapie, lichaamsrituelen, harde straal douche, massagematras, hamam of sauna, ... U beleeft er onvergetelijke momenten!

  ×