•  
  •  
Camping Sylvamar Hossegor, Landes

Ontdek alle geneugten van het water op een vijfsterrencamping 1,2 km van de oceaan

8.3 10 3571 scores Recensies
Boek uw verblijf

Ga voluit voor ontspanning in het Spa & Balneo centrum van Yelloh! Village Sylvamar

_

Gun uzelf een wellnessmoment en treed binnen in de SPA Dune & Eau van het Yelloh! Village Sylvamar. Hier wacht u een heerlijk moment van ontspanning en rust. Dit is hét moment om uzelf te verwennen: balneotherapiebad, bubbelbad, hamam, sauna of massages...

Ter plaatse

Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Hydromassagebaden
Duo-cabines
Massagebanen
Lessen Aquabike
Hammam
Jacuzzi ®
Manicure/pedicure
Hydrojet massages
Modelleerbehandelingen/massages
Saladbar/theesalon
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen

Aquafitness

In het ‘Dune & Eau' centrum komt u binnen in een wereld waar uw welzijn onze hoofdbekommernis is. Onze hamam, onze Noorse sauna of onze jacuzzi® laten u proeven van de gecombineerde en heilzame effecten van water en warmte. U eindigt uw sessie met een massage in ons multi-jet-bad of in ons hydromassage-traject alvorens u naar het theesalon te begeven.

Meer informatie : www.duneeteau.fr

Vakantie: de ideale periode om te stralen van schoonheid

De vakantie is ook de gelegenheid om uzelf een uniek, geprivilegieerd moment te gunnen, waar u het middelpunt bent van al onze aandacht. Onder de deskundige handen van ons gekwalificeerd team kan u zich overgeven aan een ware oceaan van zachtheid en welbehagen. Modelages, schoonheidsverzorgingen, balneotherapie, lichaamsrituelen, harde straal douche, massagematras, hamam of sauna, ... U beleeft er onvergetelijke momenten!

Laatst bezochte campings
×