Het Feest van Saint Gilles in Pornic

Uw verblijf bij Yelloh! Village is een gedroomde gelegenheid om het Feest van Saint Gilles bij te wonen. Klein en groot kijkt zijn ogen uit op deze grootse viering van de Bretonse cultuur!

Drie dagen lang feesten op zijn Bretons, zegt het u wat? Van 29 tot 30 augustus 2020 kunt u met vrienden of familie een kijkje gaan nemen op het Feest van Saint Gilles. De Bretons, die erg aan hun geschiedenis en tradities hechten, vieren elk jaar op het einde van de zomer dit feest dat de grote rijkdom en verscheidenheid van hun culturele erfgoed illustreert. Een topevenement dat u vooral niet mag missen!

 

Het hele stadscentrum maakt zich op voor het feest. Pornic wil aan zoveel mogelijk gasten het erfgoed tonen dat al generaties lang de trots van Bretagne is: lokale en artisanale producten, emblematische spelen, culinaire specialiteiten uit de streek, Keltische dansen … Tijdens uw campingvakantie mag het Feest van Saint Gilles dan ook niet op uw programma ontbreken. Het is een uitstekende gelegenheid om onvergetelijke momenten te beleven, samen met vrienden of familie.

 

www.pornic.com/fete-de-la-saint-gilles-pornic

1 camping gevonden

campings Pays de la Loire

×