Kies voor de Yelloh! Village-residenties

Droomt u van het comfort van een huis of appartement op uw vakantiebestemming? Wat als u droom uitkomt? Huur een huis of een appartement in een Yelloh! Village-residentie, maar profiteer van de gebruikelijke voorzieningen van een camping.

confort d'une résidence Yelloh! Village

Hetzelfde comfort als thuis, op uw vakantiebestemming

Wie heeft er nooit een moment de ogen gesloten, thuis, en zichzelf aan zee of in de bergen gewenst? De Yelloh! Village-residenties maken dit mogelijk. Maar nu houdt u uw ogen gewoon open!

Als u een appartement of een huis in een residentie huurt, profiteert u van bijzonder ruime kamers en optimaal comfort, net als thuis. Buiten kunt u van de zon genieten op het terras of in de tuin of met vrienden of familie eten, terwijl u toch veel privacy hebt.

Dat alles in een prachtige landschappelijke omgeving. De residenties zijn aan het water of op een steenworp afstand van natuurpaden aangelegd, in de authentieke, natuurlijke omgeving die u zocht om u te ontspannen.

U zult zich hier meer dan ooit thuis voelen!

Altijd met de bekende Yelloh! Village-spirit

Bovendien hoeft u niet af te zien van alle voorzieningen die uw vakantie opvrolijken en bijzonder maken. De residenties bieden u natuurlijk een nieuw soort accommodatie, dat is waar. Maar ze behouden die kleine details die een Yelloh! Village-vakantie tot een unieke ervaring maken.

Dat geldt met name voor de dienstverlening. Van het zwemparadijs tot het restaurant, via de receptie, vindt u dezelfde diensten. Voorzieningen die uw leven vereenvoudigen en uw vakantie magie geven.

Ook onze activiteiten vindt u terug in de Yelloh! Village-residenties. Net als de speeltuinen, de multisportterreinen en de animaties die uw dagen en avonden zullen opluisteren.

Bent u klaar voor een kennismaking met een van de Yelloh! Village-residenties?

vélo camping île de ré
apéritif à la résidence quartier du port
Piscine résidence Yelloh! Village île de Ré
Service et réception résidence vacances Yelloh! Village

Ga op vakantie in onze Yelloh! Village residenties

×