Residentie Le Village du Phare

Saint-Clément-des-Baleines , Charente-Maritime

« Een gezellig vakantiedorp in een boomrijk natuurkader op het Île de Ré »

8.2 10 146 scores Recensies

Uw vakantie in de residentie
Le Village du Phare

Te midden van de ongerepte natuur van het Île de Ré en op een boogscheut van het strand van La Conche, naar verluidt het mooiste van het eiland, en de Phare des Baleines ligt het Yelloh! Village Le Village du Phare. Een unieke bestemming voor een buitengewone vakantie!

 

In een boomrijk, 4 ha groot park biedt de residentie comfortabele appartementen aan in twee aparte wijken. Zo vindt iedereen zijn favoriete plek onder de zon: een familiale wijk op 50 meter van het strand of een rustige wijk in het stadscentrum van Saint-Clément-des-Baleines. De wijk Le Village du Phare beschikt over diverse kwaliteitsvoorzieningen: een verwarmd zwemparadijs, teams die steeds voor u klaarstaan, een bar en een restaurant met streekproducten, kinderclubs voor uw oogappels van 5 tot 17 jaar … Niets ontbreekt! Het staat nu al vast dat u van de eerste tot de laatste vakantiedag met een brede smile rondloopt! Durf te reizen en kies voor het Île de Ré als vakantiebestemming.

 

Daar word je blij van

 • Een uitzonderlijke ligging op slechts 50 meter van het strand van La Conche
 • Een weergaloos natuurkader in het hart van een park dat maar liefst 4 hectare groot is
 • Een zwemparadijs voor de hele familie met verwarmd zwembad, waterspeeltuigen, balneoruimte …
 • Een buitengewone vakantiebestemming om kennis te maken met de levenskunst en de landschappen van het Île de Ré
 • Rechtstreekse toegang tot 115 kilometer fietsroutes en in de buurt van de Phare des Baleines, de beroemde vuurtoren
Open van 08/05/2021 tot 30/10/2021
Onze receptie: +33 (0)5 46 29 22 22

 • Het criterium campingdorp geeft u informatie over de mate waarin het dorp opgaat in de natuurlijke omgeving, over de algemene uitstraling en over de kwaliteit van de huuraccommodaties en kampeerplaatsen.
 • Het criterium accommodatie geeft u informatie over de kwaliteit van de accommodaties, hun uitrusting en hun exterieur.
 • Het criterium zwembad geeft je een indicatie over de grootte van de zwembaden, over de ontspanningsruimte en de voorgestelde spelen.
 • Het criterium diensten informeert je over de waaier aan diensten die voorgesteld worden in het campindorp (restaurant, bar, winkels, ...).
 • Het criterium activiteiten vertelt je welke activiteiten het campingdorp voorstelt voor alle leeftijden.
 • Dorp
 • Accommodatie
 • Diensten
 • Zwembad

Nieuwigheden

 • Le Village du Phare treedt tijdens seizoen 2021 toe tot Yelloh! Village

Zwemmogelijkheden

Meer weten?

Uw vakantie in het Yelloh! Village Le Village du Phare staat in het teken van ontspanning en waterpret. Geniet van het aquapark voor de hele familie: verwarmd zwembad, balneoruimte, waterstralen voor de kids … Houdt u meer van de oceaan? Afspraak dan op het strand van La Conche op slechts 50 meter van uw vakantieresidentie. Wat zal het worden: het zwembad of het strand? 

Kinderen en tieners

Meer weten?

Dankzij de clubs voor kinderen en tieners van 5 tot 17 jaar weet groot en klein zich verzekerd van een goed gevuld vakantieprogramma. Wat heeft het Yelloh! Village Le Village du Phare precies in petto voor het jonge volkje? Nieuwe vrienden ontmoeten, verrassende activiteiten ontdekken, sporten en  vooral heel veel lol trappen om later met plezier aan terug te denken! Geen seconde te verliezen dus: op naar de kinderclubs!

Sport en activiteiten

Meer weten?

Zowel in het vakantiedorp als in de omgeving vindt u heel wat animatie en activiteiten. Het wordt zelfs moeilijk kiezen! Houdt u vooral van een sportieve vakantie of verkiest u dolce far niente? In beide gevallen kunt u rekenen op zalige momenten in het gezelschap van familie of vrienden. Uw vakantie in het Yelloh! Village Le Village du Phare oogt bijzonder veelbelovend! 

Diensten

Meer weten?

Tijdens uw vakantie op het Île de Ré loopt alles op wieltjes dankzij de kwaliteitsdiensten van het Yelloh! Village Le Village du Phare. Toeristische informatie, een fiets of lakens huren …? De receptiemedewerkers staan steeds voor u klaar! Zin om een hapje te eten? In het restaurant van de residentie vindt u een uitgebreide kaart die klein en groot weet te bekoren. Aan alles is gedacht om u een enig verblijf te garanderen! 

In de omgeving

Meer weten?

Het Île de Ré heeft heel wat moois voor u in petto! Tijdens uw verblijf in de Charente-Maritime ontdekt u er magnifieke plekken zoals Ars-en-Ré (met het label ‘Plus Beaux Villages de France’), La Couarde-sur-Mer (de oudste badplaats van het eiland) en Loix-en-Ré te midden van de zoutpannen. En dan vergeten we de Phare des Baleines nog: deze vuurtoren moet u gezien hebben tijdens uw vakantie in het Yelloh! Village Le Village du Phare.

Steden in de nabijheid

Labels en onderscheidingen

Meer weten?
×