Ontdek de activiteiten en de kinderclubs op camping Le Village du Phare

Op camping Le Village du Phare, op 50 meter van het strand, ontdekken kinderen van 5 tot 17 jaar tal van originele activiteiten. In de kinderclubs leren ze voetvissen of een aquarium bouwen, of meten ze zich met elkaar op een sporttoernooi. Ook voor u is er keuze te over: petanque, paardrijden, surfen, vissen, stand-up paddle … Het wordt het een onvergetelijke vakantie!

  Onze kinderclubs

  Dankzij de clubs voor kinderen en tieners van 5 tot 17 jaar weet groot en klein zich verzekerd van een goed gevuld vakantieprogramma. Wat heeft het Yelloh! Village Le Village du Phare precies in petto voor het jonge volkje? Nieuwe vrienden ontmoeten, verrassende activiteiten ontdekken, sporten en  vooral heel veel lol trappen om later met plezier aan terug te denken! Geen seconde te verliezen dus: op naar de kinderclubs!

  • Club Kids:
   5-7 jaar
   Hoogseizoen

   Zich vermaken, lachen, lol trappen … De Kids Club biedt kinderen van 5 tot 7 jaar een heleboel leuke activiteiten aan waar ze fijne herinneringen aan overhouden:

   • Buitenspelen
   • Knutselworkshop
   • Kennismaking met ‘pêche à pied’ (voetvissen)
   • Een aquarium bouwen
  • Club Juniors:
   8-12 jaar
   Hoogseizoen

   Onze gekwalificeerde animatoren vinden het ontzettend fijn om uw kinderen op te vangen en allerlei leuke dingen te laten ontdekken in de Juniors Club.

   • Buitenspelen
   • Knutselworkshop
   • Kennismaking met ‘pêche à pied’ (voetvissen)
   • Een aquarium bouwen
  • Club Teens:
   13-17 jaar
   Hoogseizoen

   Ook voor tieners valt er heel wat te beleven in de Teens Club. Er wacht hen een ontzettend leuk programma met:

   • Ploegspelen
   • Sporttoernooien
   • Volleybal

  Openingstijden van de kinderclubs

  De kinderclubs zijn alleen open in het hoogseizoen*:

  • Maandag tot vrijdag van 10u tot 12u30 en van 17u tot 19u30
  • Woensdag doorlopend van 10u tot 17u30

  Eén avond per week.

  *Onze kinderclubs verwelkomen uw kinderen tijdens de voorjaarsvakantie, van 18 april tot 6 mei.

  Onze activiteiten

  Zowel in het vakantiedorp als in de omgeving vindt u heel wat animatie en activiteiten. Het wordt zelfs moeilijk kiezen! Houdt u vooral van een sportieve vakantie of verkiest u dolce far niente? In beide gevallen kunt u rekenen op zalige momenten in het gezelschap van familie of vrienden. Uw vakantie in het Yelloh! Village Le Village du Phare oogt bijzonder veelbelovend! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Strandvolleybal
  Petanquebaan
  Multisportterrein

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Windsurflessen 3km
  Stand up paddle-lessen 3km
  Surflessen 5km
  Zeillessen 3km
  Vissen 2km
  Tochtjes te paard of met de pony 2km

  Sporten met de hele familie

  Wie zei ook weer dat u altijd op zoek moet naar sport- en animatieactiviteiten tijdens uw vakantie? In het hoogseizoen krijgt de hele familie hier ter plaatse tal van activiteiten aangeboden! Begint u de dag graag met een work-out, kies dan voor een ochtendlijke gymsessie. Wilt u wat extra spanning toevoegen aan uw verblijf in vakantiedorp Le Village du Phare? Daag uw familie, enkele vrienden of uw wederhelft uit voor een wedstrijd op het multisportterrein, het beachvolley-veld of de petanquebaan. Moge de beste winnen! 

  Ontdek de omgeving en verken de streek

  Hebt u genoten van de activiteiten ter plaatse? Zoek het een keer wat verderop en ontdek het uitgebreide animatieaanbod in de omgeving van het Yelloh! Village Le Village du Phare. Fietsfanaten kunnen een fiets huren en een tocht maken door het schitterende staatsbos van Trousse-Chemise of door de zoutpannen. Houdt u van familie-uitstapjes boordevol verrassingen, reserveer dan een boottocht en ontdek alle parels van het Île de Ré. Een hotspot die u echt gezien moet hebben? De Phare des Baleines natuurlijk! Paardenliefhebbers tot slot zijn in hun nopjes met het paardrijcentrum op slechts 600 meter van het vakantiedorp. Zoals u ziet, valt er heel wat te beleven tijdens uw verblijf!

  Neem een duik in de Atlantische Oceaan

  Op amper 50 meter van het vakantiedorp Le Village du Phare liggen het strand van La Conche en de Atlantische Oceaan op u te wachten. De zeilclub ‘Point Plage’ heet u er hartelijk welkom met een ruime keuze aan watersportactiviteiten: catamaranvaren, windsurfen, surfen, kitesurfen … Grijp uw kans en volg een initiatie in een of andere boardsport: amusement verzekerd voor de hele familie!

  Avonden voor de hele familie

  In het hoogseizoen vermaakt u zich uitstekend tijdens de geanimeerde avonden die 4 keer per week in het Yelloh! Village Le Village du Phare georganiseerd worden. Neem deel aan het animatiespel ‘Ontdek het Île de Ré’ en ontsluier alle geheimen van uw vakantiebestemming. En dat is nog niet alles! Dans, spelletjes, cabaret, karaoke, goochelshows … De hele familie vindt hier zijn gading! Uw verblijf in Le Village du Phare bevalt u vast reuze …

  ×