Het dienstenaanbod van het Yelloh! Village Le Village du Phare

Tijdens uw vakantie op het Île de Ré loopt alles op wieltjes dankzij de kwaliteitsdiensten van het Yelloh! Village Le Village du Phare. Toeristische informatie, een fiets of lakens huren …? De receptiemedewerkers staan steeds voor u klaar! Zin om een hapje te eten? In het restaurant van de residentie vindt u een uitgebreide kaart die klein en groot weet te bekoren. Aan alles is gedacht om u een enig verblijf te garanderen! 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bar
  Toeristische informatie
  Wasserette
  Verhuur babystoelen/-bedjes
  Verhuur van fietsen
  Huuraccommodaties aangepast voor mindervaliden
  Uitleendienst strijkijzers en -tafels
  Restaurant
  Wi-Fi

  In de buurt

  Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Bakker 2km
  Geldautomaat 2km

  Lekker uit eten tijdens uw vakantie

  Na een dag aan zee, bij het zwembad of op verkenning in de streek geniet u met familie of vrienden van een ontspannend etentje in het restaurant. U proeft er de specialiteiten uit de zee en diverse andere lokale producten. Iedereen vindt er zijn gading, in een van de restaurants die door vakantiegangers is uitgeroepen tot Yelloh! Restaurant 2023!

  Ook in de bar brengt u samen met vrienden of familie gezellige momenten door. Proef er zeker een van onze voortreffelijke cocktails!  

  Een receptie die steeds voor u klaarstaat

  De receptie van het vakantiedorp Le Village du Phare slaagt erin om uw vakantie nog mooier te maken. Het persoonlijke en hartelijke onthaal van de receptiemedewerkers geeft u meteen een warm gevoel. Met al uw vragen kunt u bij hen terecht. Wilt u de omgeving verkennen? Zij helpen u op weg! Wilt u een babykit, lakens of een fiets huren? Zij zorgen ervoor! Wilt u enkele basisproducten, souvenirs of specialiteiten uit de streek kopen? Komt voor de bakker! U merkt het: onze receptiemedewerkers weten echt altijd raad! 

  Het geluk binnen handbereik

  Bij vakantie hoort ontspanning. Het Yelloh! Village Le Village du Phare doet er alles aan om u een zorgeloos verblijf te garanderen. Over de was hoeft u zich alvast het hoofd niet te breken want er is een wasruimte tot uw beschikking. Lekker handig! En maakt u zich geen zorgen over de schoonmaak op het einde van uw verblijf: als u dit wenst, neemt het vakantiedorp die voor zijn rekening. Dat is pas zorgeloos vakantie vieren! 

  ×