Het zwemparadijs van het Yelloh! Village Le Village du Phare

Uw vakantie in het Yelloh! Village Le Village du Phare staat in het teken van ontspanning en waterpret. Geniet van het aquapark voor de hele familie: verwarmd zwembad, balneoruimte, waterstralen voor de kids … Houdt u meer van de oceaan? Afspraak dan op het strand van La Conche op slechts 50 meter van uw vakantieresidentie. Wat zal het worden: het zwembad of het strand? 

  Ter plaatse

  Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
  Rechtstreekse toegang tot het strand
  Waterspeeltuin
  Bubbelbaden
  Balneotherapie
  Verwarmd zwembad
  Zonneterras

  Een zwemparadijs dat een glimlach op ieders gezicht tovert

  In het Yelloh! Village Le Village du Phare hebben we het perfecte recept gevonden om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Een onmisbaar ingrediënt is het aquapark. Neem een portie waterpret in het grote zwembad met familie of vrienden, voeg daarbij enkele zalige momenten in het gezelschap van uw kroost in de splash-zone met waterstralen, en werk af met een relaxatiemoment in de balneoruimte. Nog even bakken op het zonneterras met ligstoelen en klaar! Aan u om het zelf te proberen …

  Genieten op het strand

  De Atlantische Oceaan op slechts 50 meter van uw vakantiedorp? Dat kan in het Yelloh! Village Le Village du Phare. Het 5 km lange fijnzandstrand van La Conche ligt er op u te wachten: mooier vindt u op het hele eiland niet! ’s Zomers is het bovendien bewaakt. Vul uw longen met gezonde zeelucht en geniet in alle veiligheid van uw vakantie! 

  ×