Op naar een camping met glijbanen!

Wilt u er een onvergetelijke vakantie van maken, reserveer dan een verblijf op een camping van Yelloh! Village met prachtige waterglijbanen: draaikolkglijbanen, supersnelle glijbanen, glijbanen met zwembanden, … De ideale formule voor een ongelooflijke vakantie!  

Bij Yelloh! Village staan we erop om u een buitengewone sensationele vakanties. En wat is er leuker dan een camping met glijbanen om er een fantastische vakantie van te maken? En of het een sensationele ervaring wordt! 

We weten als geen ander dat zwemmen de favoriete activiteit van kinderen en tieners is. Doe uw kroost dus een plezier en kies dit jaar voor een camping met buitengewone glijbanen.

En ook al verkiest u zelf de rustige zwembaden en bubbelbaden, u zult merken dat u zelf in de verleiding komt om deze ongelooflijke infrastructuur toch minstens één keer uit te proberen!

Er is bovendien voor elk wat wils op de Yelloh! Village-campings. U vindt er multiglijbanen (gewoon rechtdoor glijden), draaikolkglijbanen, glijbanen waar u op een zwemband af zoeft … Verveling krijgt hier geen kans!

En dat is nog niet alles! We hebben ook aan de allerkleinsten gedacht: voor hen zijn er de aquasplashen en waterspeeltuinen met miniglijbanen. Zo vermaken ze zich even goed als grote broer en zus, in alle veiligheid.

Op onze campings zijn de meest uiteenlopende glijbanen te vinden. Onmogelijk te zeggen welke het leukst is! En de kers op de taart: dankzij onze badmeesters, die een oogje in het zeil houden, kunnen de kids er in alle veiligheid van genieten.

 

Ondanks de aanwezigheid van strandwachten blijven ouders verantwoordelijk voor het toezicht.

Klaar om uw dagen door te brengen in en om het zwembad? Verlies geen seconde en reserveer meteen uw verblijf op een van onze campings. En denk eraan: kiest u voor een camping met glijbanen, dan gaat u gegarandeerd een geanimeerde familievakantie tegemoet. Klaar? Start!

Yelloh! Village campings met glijbanen

Bekijk de 64 campings
×