Camping De baai van Paulilles

Ontdek tijdens uw campingvakantie de baai van Paulilles, de parel van de Catalaanse kust. De weelderige vegetatie, het fijnzandstrand en het lokale patrimonium zullen u aan het dromen zetten.

Campingvakantie De baai van Paulilles

Langs de Côte Vermeille, tussen de bergen van de Pyreneeën en de Middellandse Zee, openbaart de baai van Paulilles zich in al haar pracht. Dit weelderige groene pareltje in de gemeente Port-Vendres, waarboven de Tour Madeloc uittorent, wordt uw eigen vakantieparadijsje. De kleine zandstranden, de rotskusten en de grote eikenbossen zijn ideaal om te herbronnen. Tijdens uw vakantie in het departement Pyrénées-Orientales zal de natuur alvast niet ontbreken.

 

Camping De baai van Paulilles

De baai van Paulilles ademt ook geschiedenis en beschikt over een rijk cultureel en maritiem patrimonium. Zo kunt u er in een gerenoveerde fabriek een bezoekje brengen aan een tentoonstelling over de arbeidersgeschiedenis en aan een centrum waar de typisch Catalaanse vissersboten worden gerestaureerd. Hier maakt u een fantastische reis terug in de tijd en ontdekt u het verleden van Paulilles. Geschiedenis en natuur gaan hier hand in hand en dat zal uw hele familie weten te bekoren. Waarop wacht u nog om de baai van Paulilles te ontdekken?

 

Paulilles 66660 Port-Vendres

www.ledepartement66.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×