•  
  •  

De Yelloh! Village geest: campingdorpen voor een vakantie in de natuur, voor een sportieve gezinsvakantie

_

Wanneer u kiest voor een Yelloh! Village camping, kiest u voor een vakantie in alle rust, waar alles wordt gedaan om u tevreden te stellen! Kwaliteit gegarandeerd, professionaliteit, beschermde omgeving, en natuurlijk nabijheid en gezelligheid, dat zijn de waarden van de groep!

Onze campingdorpen, voor een droomvakantie in de openlucht!

Voor Yelloh! Village is het vooruitzicht op een verblijf in de allermooiste vakantiedorpen niet zomaar een loze belofte, maar een echt engagement!

En elk van onze campingdorpen mag dan zijn eigen unieke karakter hebben, weerspiegeld in de omgeving, het aquapark en het activiteitenaanbod, de rode draad die hen verbindt zijn de kwaliteitsvereisten en -criteria, opgesomd in een 511 punten tellend charter!

Zo is de Natuur overal aanwezig, versterkt door een architectuur met oog voor de omgeving, de aanwezigheid van water in talloze vormen, het onberispelijke comfort, de hoffelijke en zeer professionele ontvangst, de activiteiten voor groot en klein en de handige en toegankelijke diensten ... zoveel waarden die een Yelloh! Village bezielen en van elk dorp het allermooiste vakantiedorp maken!

Onze waarden

Yelloh! Village, opgericht in 2000, is een netwerk van campingdorpen dat DE referentie geworden is binnen het eersteklas openluchthotelwezen in Frankrijk, in Spanje en in Portugal. Onze Yelloh! Village campings hebben zich ertoe geëngageerd om jou tevreden te stellen van bij de reservering tot de laatste dag van je verblijf. Wij stellen je eersteklas diensten en animatie voor door een beroep te doen op echte professionals. De sfeer van Yelloh! Village komt zowel door ons professionalisme als door onze wil om tegemoet te komen aan jouw verwachtingen en dat heeft tot ons succes geleid. Dit is wat telt voor ons:

De zin voor onthaal

Van de reservering tot het onthaal op de camping geven wij blijk van een grote luisterbereidheid. Wij helpen je om je vakantie zo goed mogelijk voor te bereiden dankzij onze duidelijke en volledige website, een vriendelijk en meertalig callcenter dat advies verleent en een gemakkelijke reservering. Op iedere camping word je persoonlijk onthaald. Onze sympathieke en dynamische teams heten je van harte welkom. Je zult je al snel thuis voelen!

De zin voor engagement

Wij engageren ons wat de kwaliteit betreft. In onze campingdorpen vind je eersteklas accommodaties, natuurlijke of kunstmatige wateroppervlaktes, kwaliteitsvolle speeltuinen en voorzieningen, zwembaden in openlucht, overdekte of verwarmde zwembaden. Onze hoogstaande infrastructuren garanderen je een zorgeloze vakantie. Onze ervaren en opgeleide animatoren zullen je overtuigen door hun professionalisme en dynamisme.

De zin voor de natuur en het authentieke

Wij stellen je een beschermde omgeving voor waarbij het beste op iedere site wordt benadrukt. Wij kiezen voor bevoorrechte natuurlijke sites; want de schoonheid van je vakantieomgeving, daar zorgen wij voor. Wij zijn voorstanders van een harmonieuze architectuur, inheemse planten, selectieve afvalophaling en van de verkenning van de regio's tijdens sportieve en culturele activiteiten. Wij houden van onze regio's en nodigen je uit om ze te ontdekken.

Het feestgevoel

Voor een vrolijk vakantie willen wij ons feestgevoel met je delen door je een ruime keuze aan openluchtactiviteiten en plezier voor iedereen voor te stellen. De hele dag door, in de miniclubs voor de kinderen, tijdens de sportieve activiteiten of de avondanimatie voor de volwassenen stelt ons dynamische en enthousiaste team je voor om mee te feesten. Doe mee met onze gevarieerde, ludieke en sportieve activiteiten. Er is voor elk wat wils!

Laatst bezochte campings
×