Wij zijn scheppers van puur geluk.

Wij zijn 94 onafhankelijke campingeigenaren
sinds 2000 verenigd onder dezelfde vlag: Yelloh! Village. Met allemaal onze eigen kenmerken, cultuur, ervaring, passie en smaken ...

Wij hebben allemaal duidelijke persoonlijkheden en één gemeenschappelijk kenmerk: 
wij houden van mensen. Wij houden van u. 
Wij houden van uw verhalen, persoonlijkheden, goede en slechte eigenschappen ...

Wij zijn gelukkig als u gelukkig bent.

Uw glimlachen, uw lachbuien, uw vreugde geven ons energie en zijn onze drijfveer, elke dag weer. 
Wij denken aan u tussen oktober en maart, als we het komende seizoen voorbereiden. We dromen van uw geluk als we een nieuwe premium wijk aanleggen, een zwembad uitbreiden, een nog grotere glijbaan kiezen, een nieuw restaurant inrichten, een nieuwe dienst in het leven roepen om uw vakantie te vereenvoudigen, een nieuwe animatie bedenken of 200 bloeiende bomen langs onze paden planten ... U motiveert ons elke dag weer om de mooiste campingdorpen te zijn en te blijven! 

 

Dus ja elk Yelloh! Village is uniek, 
en dat zal nooit veranderen. Wij zullen onze verschillen en onze passies blijven koesteren ... want wij geloven in een wereld vol passie en verschillende karakters. De kleine geluksmomenten van uw vakantie ontstaan uit spontaniteit, menselijke relaties, luisteren, welwillendheid, de kleine attenties die kleine momenten groots maken.
Daarin en daarom definiëren wij ons graag als Scheppers, Scheppers van puur geluk.

U hebt het begrepen, we zijn allemaal anders.

Elk van ons heeft zijn persoonlijkheid, zijn interessegebied, zijn passie en plezier die hij met u wil delen.

En hoe kunnen we beter de puntjes op de Y zetten en onze woorden leven en kracht bijzetten dan met een video.

 

En heel veel meer om te ontdekken !

 

 

We moeten u gedag zeggen. Het volgende seizoen moet worden voorbereid. We zouden het bijzonder fijn vinden om uw glimlach hier bij ons te zien, maar dat hangt nu alleen nog van u af.

 

Wacht niet langer en bekijk meteen de video's met geluksmomentjes van de eigenaren van onze campingdorpen. Kleine attenties en grote ontdekkingen, speciaal voor u! 

Yelloh! Village Sant Miquel

 

Lluis, de fantastische eigenaar van camping Sant Miquel, en Hugo, een ervaren duikinstructeur, nodigen hun vakantiegasten uit om te genieten van een ongelooflijke ervaring tijdens hun duikexcursies. Ontdek het onderwaterlandschap, verken de fauna en geniet van de gemoedelijke sfeer! Duiken is altijd een geweldige manier om te delen met andere duikers. 

Yelloh! Village Le Brasilia

 

In de reeks “Attente campingeigenaren” hebben we deze keer een ontmoeting met Yann en Benjamin, verantwoordelijk voor de animatie, die inzetten op originaliteit en spontaniteit met geïmproviseerde borrels … langs de paden op hun camping! Een gezellig idee om in de vakantiestemming te komen! 

Yelloh! Village Domaine de l'Esquiras

 

Bij Yelloh! Village hebben ze echt ongelooflijk leuke campingeigenaren! Vakantiegangers die in de Ardèche op vakantie zijn geweest, zullen hun ontmoeting met Rémi en Antoine, eigenaar en directeur van camping Domaine de l’Esquiras, nooit meer vergeten. Zij delen hun liefde voor bijen met hun gasten door hen hun passie voor de bijenteelt met eigen ogen te laten ontdekken. 

Yelloh! Village Le Sérignan Plage

 

Jean-Guy, directeur van camping Le Sérignan Plage, en Maixent, een enthousiaste animateur, bieden kinderen een muzikale initiatie aan de Middellandse Zee. Midden in de Hérault, op een bijzondere plek op het fijnzandstrand, krijgen kinderen de kans om verschillende bekende en minder bekende instrumenten te ontdekken en te bespelen. 

Yelloh! Village Le Bout du Monde

 

Deze uitzonderlijke eigenaren zijn Marc en zijn zoon Dominique. Campinggasten weten niet wat ze zien als ze op hun vakantiebestemming midden in de weelderige natuur een geweldige boerderij aantreffen! Marc en Dominique zullen met plezier hun passie voor dieren doorgeven aan kinderen en hun ouders. 

×