Speciale aanbiedingen voor ondernemingsraden op Yelloh! Village campings

Een verblijf op een Yelloh! Village camping is de garantie voor een onvergetelijke vakantie op een unieke plek. 

Word partner!

Wenst u aan uw medewerkers bepaalde voordelen en verlaagde prijzen aan te bieden voor hun vakantie? Kies dan voor Yelloh! Village! Zowel in de zomer als in de winter, aan zee of in de bergen, in een tent of in een cottage, kunnen ze kiezen uit een ruim aanbod voor hun familievakantie.

De kwaliteitsvolle voorzieningen, de ruime keuze aan bestemmingen en accommodaties, maar ook de luxediensten hebben menig bedrijf over de streep getrokken.

Word partner en profiteer ook van speciale overeenkomsten tussen Yelloh! Village en uw onderneming voor de campingvakanties van uw personeel. Zij zijn meteen verzekerd van een geslaagde vakantie in een van de mooiste campingdorpen.

 

Onze aanbiedingen

Yelloh! Village stelt twee aanbiedingen voor aan haar partners:

 

Onze verschillende types van partnership

Twee samenwerkingsverbanden zijn mogelijk:

  • De kortingscode: partnership waarbij uw medewerkers een code ontvangen waarmee ze korting krijgen het hele seizoen door, op al onze campings en in al onze accommodaties. 
  • De passerelle: partnership die het de ondernemingsraad mogelijk maakt over een eigen reserveringsplatform te beschikken. De werknemers kunnen dan intern hun verblijf reserveren.

Kies voor het samenwerkingsverband dat u het beste past afhankelijk van de grootte van uw ondernemingsraad.

Zij stelden reeds hun vertrouwen in ons

Vele ondernemingsraden hebben er voor gekozen hun vertrouwen te schenken aan Yelloh! Village voor de verlofregeling van hun medewerkers: 

 

 

Maak ook u de keuze om op vakantie te gaan met Yelloh! Village!

 

Contacteer ons om te weten van welke kortingen u kunt genieten:

Mailen : ce@yellohvillage.com

×