Camping De Grot van Sare

Ontdek met de licht- en geluidshow van de grot van Sare een bijzondere ondergrondse wereld! Deze in Frans Baskenland, tussen zee en bergen gelegen prehistorische grot voert u ver terug in de tijd…

Camping Grot van Sare  

Daal af onder de grond tijdens een bezoek aan de prachtige grot van Sare! De grot bevindt zich aan de voet van een schitterende berg in Frans Baskenland en zal u beslist verrassen!

Van de 5 grotten die in Sare te vinden zijn, is er slechts één toegankelijk voor bezoekers. Tijdens de met een licht- en geluidshow opgeluisterde rondleiding van deze grot maakt u kennis met zijn eerste bewoners: de prehistorische mens!

Bezoek ook zeker het prehistorisch museum en het archeologische park: hier kunt u dolmens, menhirs, voorwerpen van silex en beenderen bewonderen die hier gevonden zijn. De eerste bewoners van Baskenland en hun legenden zullen geen geheimen meer voor u hebben. Vlak naast de grot van Sare ligt de beroemde smokkelroute ‘Sentier des Contrebandiers’: hier moet u beslist een wandeling maken! 

 

Grottes de Sare
64 310 SARE

www.grottesdesare.fr

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×