Camping De Medes-Eilanden

Verblijft u aan de Costa Brava? Maak dan beslist van de gelegenheid gebruik om één van de mooiste onderzeese natuurreservaten van de Middellandse Zee te gaan verkennen. De Medes-Eilanden staan voor een onvergetelijk familie-uitstapje!

Campingvakantie Medes-Eilanden

Op de Medes-Eilanden vindt u 7 riffen in een reservaat van 23 hectaren groot. Er staat u een onvoorstelbaar mooie, natuurlijke omgeving te wachten! Prachtige landschappen, een betoverende, onderzeese flora en fauna en een gebied met een rijke geschiedenis zullen uw hele familie met verstomming slaan. Maar hoe raakt u dan op die gelukseilanden? Geen probleem, u neemt gewoon de boot in L'Estartit, en op amper 10 minuten bent u er al. Wel heel snel, niet?

 

Camping Medes-Eilanden

Zin in een cruise rond de eilanden? Bewonder de steile kusten en de blauwgroene zee, de omgeving is adembenemend! En er is nog een andere activiteit die u ongetwijfeld zal bevallen! Duiken, uiteraard! Voor duikliefhebbers zijn de Medes-Eilanden een bestemming waar u niet omheen kunt. Er opent zich daar een adembenemende diepzee omgeving voor u: 600 diersoorten, grotten, scheepswrakken … Mis al die schoonheid niet.

 

 

Medes-Eilanden
Girona, Spanje

www.visitestartit.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×