Camping De ruïnes van Empúries

Laat u aan de Costa Brava verrassen door de weelderige aanblik die de ruïnes van Empúries te bieden hebben. Natuur en geschiedenis vloeien op deze plek samen tot een idyllisch kader.

Campingvakantie Ruïnes van Empúries

In het hart van de provincie Girona, in Catalonië, liggen de ruïnes van Empúries. Deze archeologische vindplaats staat niet alleen bekend om haar geschiedenis maar ook om de schoonheid van haar omgeving. Een bezoek aan dit stukje erfgoed dat Grieken en Romeinen meer dan 2.500 jaar geleden achterlieten, is voor vele vakantiegangers een heus ritueel geworden. Het uitzicht over de Middellandse Zee en haar stranden is er onbeschrijflijk mooi. Wedden dat u er stil van wordt?

 

Camping Ruïnes van Empúries

Verdwaal tussen de muren, zuilen en steegjes, en bewonder de talloze muurschilderingen en mozaïeken. ’s Zomers kunt u er met uw familie ook deelnemen aan een theaterrondleiding. Voor meer informatie over de geschiedenis in de oudheid, kunt u terecht in het archeologisch museum waar keramiek en beelden te zien zijn. Uw vakantie wordt een heuse ontdekkingstocht doorheen de Grieks-Romeinse cultuur.

 

Empúries

17130, Girona, Spanje

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×