Camping De wijngaarden Bordelais

Tijdens een bezoek aan de wijngaarden van de Médoc kunt u gepassioneerde wijnbouwers ontmoeten, bijzondere druivensoorten ontdekken, vermaarde wijndomeinen bezoeken en overheerlijke grand cru’s proeven… Kom kennismaken met deze wereldberoemde wijngaarden!

Hier kunt u genieten van wereldberoemde wijngaarden en prestigieuze wijndomeinen! Ontdek tijdens uw campingvakantie de wijngaarden van de Médoc en de ‘Route des Châteaux’ voor een reis langs beroemde grand cru’s die u hun geschiedenis, smaken en schitterende landschappen onthullen… Op de vermaarde wijndomeinen en in de ontelbare wijnkelders kunt u maar liefst acht ‘Appellations d'Origine Contrôlée’ (Margaux, Saint Julien, Pauillac…) en meer dan 750 cru’s ontdekken!

 

Er zijn vele verschillende manieren om deze wijnstreek van de Médoc te verkennen: proeverijen van grand cru’s, een bezoek aan de wijnkelders, een ontdekkingstocht langs de wijngaarden, ontmoetingen met wijnproducenten, wandelingen tussen de wijnranken… U zult beslist vallen voor de charme van de wijnstreek van de Médoc! 

 

www.medoc-bordeaux.com

 

7 campings gevonden

campings Gironde

×