Camping Ecomuseum in Marquèze

Reis met de hele familie terug in de tijd en ontdek een authentieke 14de-eeuwse wijk in Les Landes de Gascogne. Gegarandeerd een leerrijke en leuke ervaring!

Campingvakantie Ecomuseum in Marquèze

Profiteer van uw verblijf in de Landes om een bezoek te brengen aan het Ecomuseum in Marquèze. Neem in het oude station van Sabres de trein naar de oude wijk. Hij voert u naar een 25 hectare groot domein dat perfect bewaard is gebleven en waar u in het leven van de 14de eeuw ondergedompeld wordt: de traditionele huizen, het oude meubilair, de dieren en niet te vergeten de inwoners, … alles is er! Zoek de herder met zijn schapen op, neem een kijkje bij de bakker die in zijn houtoven brood bakt, of ga langs bij de molenaar die u in zijn oude molen de geheimen om bloem te maken verklapt …

 

Camping Ecomuseum in Marquèze

Het ecomuseum pakt uit met een brede waaier van activiteiten: demonstraties van oude ambachten zoals weven, dennenhars winnen of het maken van traditionele zeep. Tegen de tijd dat u naar huis gaat, hebt u heel wat dingen bijgeleerd! En om het uitstapje helemaal af te maken, kunt u ook deelnemen aan één van de geleide bezoeken door de Marquèze-wijk.

Kegelen, een initiatie steltlopen, een schattenjacht, … ook kinderen vervelen zich hier geen moment. Plan dus gauw uw bezoek aan het Ecomuseum in Marquèze!

 

Écomusée de Marquèze
Route de la Gare
40630 Sabres
www.marqueze.fr

2 campings gevonden

campings Landes

×