Om het saldo van uw verblijf te betalen Klik hier

Camping Empordà

De regio Empordà ligt tussen twee bergmassieven – serra de les Gavarres en serra de l'Albera – en weet elke bezoeker te verrassen en te betoveren. Een bezoek aan deze streek is een absolute must!

Campingvakantie Empordà

Empordà is een zonovergoten streek tussen Noord-Spanje en de Middellandse Zee waarvan de tradities, het erfgoed en de landschappen elke bezoeker weten te verleiden.   

Gerona, Empúries, Ullastret: deze emblematische steden uit de regio worden de haltes op uw volgende reis! Bezoek de Grieks-Romeinse site in Empúries, verken de Iberische nederzetting van Ullastret of flaneer door de straatjes van het oude stadscentrum van Gerona. U vindt hier letterlijk alle grote culturen uit het Middellandse Zeegebied terug die tot het ontstaan van Empordà hebben bijgedragen.

Maak van de gelegenheid ook gebruik om de Wijnroute van Empordà te verkennen: sinds de Oudheid herbergt de Costa Brava tal van gereputeerde wijnkelders. Ontdek de rijke tradities en heerlijke streekproducten van Empordà. Degusteer in ieder geval de wijnen – wit, rood of rosé – en proef de typische streekspecialiteiten: vis, zeevruchten, garnalen, rijst uit Pals, …  U kunt zelfs de rijstvelden aan de voet van de Montgrí bezoeken!

 

Camping Empordà

Er gaat natuurlijk niets boven een campingvakantie om de regio van Empordà te verkennen. Aan musea is er alvast geen gebrek want de culturele rijkdom van deze streek is onvoorstelbaar. Wil u de ziel, de tradities en het erfgoed van Empordà echt leren kennen, dan hebt u een ruime keuze: het Dali-museum in Figueras, het ansjovis- en zoutmuseum in L’Escala, het visserijmuseum, …  Er is voor elk wat wils! Trek zeker ook wat tijd uit voor de kastelen van Sant Ferran en Púbol: hier wordt u helemaal ondergedompeld in de authentieke sfeer van een streek waarin de zee en het land prachtig in elkaar overlopen.  

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×