Camping Frans Catalonië

Tussen de bergen van de Pyreneeën en de Middellandse Zee staat uw campingvakantie in Frans Catalonië in het teken van de heerlijke smaken, geuren en kleuren van deze streek.

De streek Frans Catalonië zal u met zijn sterke eigen identiteit en nog altijd levende tradities beslist niet onberoerd laten! Laat u verleiden door de schitterende landschappen waar onder de Zuid-Franse zon de hoge pieken van de Pyreneeën en het blauw van de Middellandse Zee een prachtig decor vormen.

Als u kiest voor een campingvakantie in Frans Catalonië, gaat u gegarandeerd genieten van een flinke dosis frisse lucht en weids natuurschoon.

 

Frans Catalonië is ook een regio waar zorgvuldig met erfgoed wordt omgegaan en waar levenskunst centraal staat! Van Perpignan, een waar brandpunt van Catalaanse cultuur, tot de sfeervolle dorpjes: de ziel van deze Catalaanse streek is overal voelbaar!

Verlaat Frans Catalonië zeker niet voordat u hebt genoten van de lokale wijnen en wereldberoemde gastronomie: Muscat, Banyuls, ‘cargolade’ (escargots op de barbecue) of fuet (gedroogde worst)… Ook uw smaakpapillen zijn op reis! 

4 campings gevonden

campings Pyrénées Orientales

×