Camping De Grot van Lascaux

In Lascaux reist u maar liefst 17000 jaar terug in de tijd! Kom en ontdek een exacte replica van de Grot van Lascaux. U zult absoluut niet teleurgesteld zijn!

Zelfs al is de originele grot van Lascaux niet meer toegankelijk voor het publiek, om de prehistorische grotschilderingen te beschermen, op heden kunt u een bezoek brengen aan "Lascaux 2" en het in 2016 ingehuldigde "internationaal centrum van de muurschilderkunst", ook wel "Lascaux 4" genoemd. Er is een exacte kopie gemaakt, zodat u deze kunstwerken, gravures en schilderingen van dieren op de wanden van de grot kunt bewonderen. Ontdek wat de mens uit het Cro-Magnontijdperk met zijn handen heeft gecreëerd: deze beschilderde grot van Lascaux is niet voor niets de meest bezochte grot ter wereld!

 

Profiteer van uw bezoek aan de grot van Lascaux om op een heel andere manier een deel van de geschiedenis van onze mensheid te ontdekken: het bekijken van deze muurschilderingen blijft een onvergetelijke en bijzondere ervaring…  Ook een bezoek aan de dichtbijgelegen grot van Le Thot in de Vézèrevallei is meer dan de moeite waard. 

 

 

Lascaux II
24290 MONTIGNAC

www.lascaux.fr

4 campings gevonden

campings Dordogne

campings Gironde

×