Camping Hautacam

Hautacam ligt in een schitterend berglandschap midden in de natuur. Zowel ‘s zomers als ‘s winters biedt de streek uw hele familie een breed scala aan activiteiten.

Campingvakantie Hautacam

Zowel in de zomer als in de winter biedt het domein van Hautacam u de mogelijkheid de schoonheid van de Pyreneeën met de bossen en ongerepte plekjes te leren kennen. De skipistes zijn ideaal voor groot en klein en voor alle niveaus toegankelijk.

In elk jaargetijde kunt u in Hautacam deelnemen aan de “nébuleuses”: avondwandeling, overheerlijke maaltijd in een restaurant hoog in de bergen en observatie van de sterren.

 

Camping Hautacam

Welk seizoen het ook is, maak een stop bij de Mountain Luge. Een originele en ludieke activiteit waar jong en oud dol op zijn. Daal in volle vaart veilig in uw slee op rails de pistes af, sensatie verzekerd! Ontdek het domein van Hautacam op sneeuwschoenen of ga heerlijk langlaufen.

Geniet in de zomer van een prachtige wandeltocht die u vanaf het hooggelegen station makkelijk kunt maken. Het prachtige landschap en de overweldigende natuur doemen voor u op.

 

 

Parc national des Pyrénées, STEM Hautacam, 65400 Beaucens

www.hautacam.com

Overige beschikbaarheid

Campings tijdens deze periode gesloten

×