Camping Het Grote Aquarium van Saint-Malo

De zeebodem in Bretagne heeft al snel geen geheimen meer voor u: ontdek en verwonder u in het Grote Aquarium van Saint-Malo!

Camping Grote Aquarium van Saint-Malo

Scheep in voor een reis naar de zeebodem tijdens uw vakantie in Bretagne, met het Grote Aquarium van Saint-Malo! Laat u verrassen door de ongeveer 10.000 vissen die hier rondzwemmen terwijl jong en oud met een geamuseerde en gefascineerde blik naar hen kijken. Vormen, kleuren, afmetingen… U kunt op deze magische en mysterieuze plek meer dan 600 verschillende soorten verwachten: haaien, clownsvissen, palingen, schildpadden...

 

Camping Grote Aquarium van Saint-Malo

Ontdek snel alle verschillende werelden van dit ongelooflijke aquarium, van donkere abyssale zones tot de warme wateren van de Middellandse Zee, over de koraalriffen in de tropische oceanen! Hier worden al uw zintuigen geprikkeld: huiver als u onder het indrukwekkend grote haaienbassin met 360°-panorama doorloopt, aai de vissen in het tactiele bassin of ga aan boord van de Nautibus voor een unieke onderwaterreis door de diepzee… Beleef met de hele familie een onvergetelijk avontuur!

 

Grote Aquarium van Saint-Malo

Avenue du Général Patton

35400 Saint-Malo

www.aquarium-st-malo.com

2 campings gevonden

campings Côtes-d'Armor

campings Ille-et-Vilaine

×