Camping Kelders van Roquefort

Voor liefhebbers van kaas en groene weidse vlaktes hebben we de geknipte activiteit gevonden: een bezoek aan de kelders van Roquefort! Krijgt u er al zin in? Volg de gids!

Focus op de grotten van Roquefort. Is uw liefde voor kaas uw voornaamste drijfveer om verder te lezen? Gelijk hebt u! Alleen al bij het idee loopt het water ons in de mond. In Roquefort-sur-Soulzon, een dorp in de Aveyron, kunt u talloze roquefortkelders bezoeken: klein of groot, beroemd of ambachtelijk, vrij te bezoeken of uitsluitend met gids … kiezen is nog het moeilijkst van al! Weldra heeft de geschiedenis van deze karaktervolle kaas voor u geen geheimen meer ...

 

Wat bezoeken?

  • De ‘Cave Papillon’ is elke dag open. Tijdens een gratis bezoek vertelt een gids u honderduit over de knowhow van de kaasmakers.
  • De beroemde ‘Cave Roquefort Société’ heet u welkom in zijn 12.000 m² grote kelders die in de middeleeuwen werden gebouwd.
  • De ‘Cave Roquefort Gabriel Coulet’ vertelt u zijn geschiedenis tijdens een gratis bezoek.

 

Welke kelder moet u nu bezoeken? Allemaal? Als u er maar aan denkt om een heerlijk stukje roquefort mee naar huis te nemen!

 

https://www.tourisme-aveyron.com/

1 camping gevonden

campings Aveyron

×